Enesovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dediğiniz kamera kayıt olayları yok lakin satılan ürünün markası belli normalde satışını yapmadığım bir marka 400 adet x marka ürünün arızalı değişim iadesi olarak 8 tane toptancının elinde x marka olmadığı için xx marka emsalini aldım şansıma mavi renk almamıştım 4 beyaz 4 siyah renk almıştım faturalı alış olarak kanıtımı sunarım savcılığa ordan birşeyler ispatlarim sanki..

3-5 kuruş kaybetmenin acısı değil aslında benim öfkem bu tarz olaylara çanak tutulursa haklı görülürse afedersiniz başlarım günahına bende, sende bugün yapmasak da yarın yapacaklar sayısı daha da artar. 6 tane kırık iadem var toptancı da değişmiyor kırıkları başta onları tazelerim hazır tezgah ohh cillop gibi.

İki aylık sürecim var trendyol'da baya baya kalitesiz ortam olduğunu satıcı olduktan daha net anladım zaten ama bu kervan böyle devam etmez etmemeli
Daha fazla para kaybetmeyin, dava falan uğraşmayın. Sonucu bellidir. Sizi aldığınız ürünler haklı çıkarmaz. Karşı savunma olarak ben nereden bileceğim sattığı ürün dışında başka ürün koymadığını olacak. Bunu kanıtlama yapamayacağınız için maalesef kaybedeceksiniz. Eğer Trendyol'da satış yaparak güzel kar marjınız varsa yapmaya devam edin. Ama paketleme yaptığınız yerin tepesine bir tane kamera alın. Paketleme yaparken orayı sürekli kaydetsin. Yoksa benzer olaylar çok yaşarsınız. Eğer kar durumu kurtarmıyor, iadeler geldiğinde zarar durumlarını çıkarmak zor oluyorsa hiç uğraşmayın, mağazayı kapatın geçin.