@bircan; Trendyol başlığında bahsettiğim işte tam olarak buydu.
Geçmiş olsun. Klasik müşteri..
Eğer ürünü yollarken tarih gözükecek şekilde paketleme anında video kaydınız yoksa hiçbir şey yapmazlar. Her kargoyu tek tek paketleme yaparken video kaydı almalıymışsınız. Sadece bu yetmiyormuş. Video kaydında tarih ve saatte olacakmış.

Bu şekilde kaydı yollayınca iade reddi onaylanan oldu mu onu da bilmiyorum. Eğer olan olduysa, bilgilendirme yaparsa sevinirim. Merak ettim.
Bu dediğiniz kamera kayıt olayları yok lakin satılan ürünün markası belli normalde satışını yapmadığım bir marka 400 adet x marka ürünün arızalı değişim iadesi olarak 8 tane toptancının elinde x marka olmadığı için xx marka emsalini aldım şansıma mavi renk almamıştım 4 beyaz 4 siyah renk almıştım faturalı alış olarak kanıtımı sunarım savcılığa ordan birşeyler ispatlarim sanki..
3-5 kuruş kaybetmenin acısı değil aslında benim öfkem bu tarz olaylara çanak tutulursa haklı görülürse afedersiniz başlarım günahına bende, sende bugün yapmasak da yarın yapacaklar sayısı daha da artar. 6 tane kırık iadem var toptancı da değişmiyor kırıkları başta onları tazelerim hazır tezgah ohh cillop gibi.
İki aylık sürecim var trendyol'da baya baya kalitesiz ortam olduğunu satıcı olduktan daha net anladım zaten ama bu kervan böyle devam etmez etmemeli