EfeHan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, açıkcası çok iyi imanlı birisiniz sizin yerinizde olmak istemezdim, şuan yazacaklarım beni dinsiz gibi göstericek lakin, Bugünlerde yaşanan Filistin'deki olayları gördüğümüz için ben Yaradanın bizi her ne kadar imanlı olsakta, yanlız başımıza bıraktığımızı gösteriyor, bu da Allah'a olan inancı azaltıyor. Tamam Yaradanın olduğu belli ama, bugünlerde Dünya'da yaşayan birçok insanı savaşla sınıyor. Ben bu şekilde olayları gördükçe, Allah'a inancımı kaybediyorum. İstediğiniz gibi olaya bakabilirsiniz ben sadece Allah'a inanmanın insanların kötü davranışlarını törpülediğini düşünüyorum.
Öncelikle kimin İmanlı kimin İmansız olduğunu sadece Allah bilir. Ben Nacizane Allah'ın kullarından birisiyim. Hayata gözlerimizi kapatırken vereceğimiz son nefeste İmanlı da gidebiliriz İmansızda. Allah bizi İmanlı bir şekilde gidecek kullarından eylesin. Sizin dini inancınız diğer insanlarda olduğu gibi kendinizi bağlar, benim size ya da bir başkasına dinsiz diyebilmek ne haddime, ben kimim? Ancak bu dünyaya hiç bir insan rahat ettirilmek için gönderilmedi. Herkes bir şekilde sınavdan geçiyor. Kimi evladı, kimi annesi, kimi babası ve kimi mal ile mülkü gibi daha birçok yönden sınavdan geçiriliyor. Bu dünya gelip geçici, bundan dolayı büyülü olan bazı hallerine aldanmamak gerekir. Bugün Filistin'de bir çocuk içecek su bulamazken halen Allah diyebiliyor ise, bizim ne yapmamız gerekiyor acaba? Bundan dolayı oturup bir kendimizi sorgulamalıyız. Bu dünyada kötüler olacak ki, iyilerin kıymeti bilinsin.

Unutmayın Firavun'da bir zamanlar Kral dı...