Çok incesiniz benim icin ne kadar da ugeasmissiniz diger yorum yazan arkadaşlara da ayni seviyede tesekkurlerimi sunarim sadece çekindiğim nokta Esnek hesapları 1 ay bile geciktirsem beni fazlasiyla şişirmez mi? bundan çekiniyorum
Şahsi görüşüm kredi kartını geciktirmektense esnek hesabı geciktirmek daha iyidir. Esnek hesaplarıda en fazla 2 ay bekletiyoruız zaten Yani ben öyle yapmıştım zamanında.
Çünkü esnek hesap faiz yiyor her ay. Fakat kredi kartında 1. ay ödenmez ise ses çıkartmıyorlar 2. ayda aramaya başlıyorlar. Diğer türlü sürekli faiz ödeyerek 1 adım bile ileri gidemezsiniz hocam. Çünkü ana para hep kalacak. Biraz gecikmeli yapa yapa bu şekilde kapatmanız daha mantıklı. Bu arada sakın ha sakın esnek hesap yada kredi kartınızı tamamen kapatmayın. Çünkü gecikmeli ödeyeceğiniz için KKB puanınız çok düşecek.
Borçlarınız bitince esnek hesapları ve kredi kartlarını düzgün kullanarak KKB skorunuzu yükseltebilirsiniz. Ama dediğim gibi har vurup harman savurmayın. Bedava gibi gelir bu meblağlar harcanır ama siz siz olun ayağınızı yorganınıza göre uzatın.