DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumunuz için teşekkür ediyorum hibrit falan olabilir de şuan tam elektrikli araç düşünemiyorum malesef günlük kullanım için kullanacağım ve kiradayım şarj ünitesi yaptırmak ve istasyonlarda şarj problemi yaşamamak adına şuan için elektrikli araçlara sıcak bakamıyorum malesef teşekkürler yinede.



hocam bende uzun süredir golflere bakıyorum golf 8'lerin bazı incelemelerine baktım malzeme kalitesi türkiyeye gönderilenler de çok düşürülmüş trim sesleri ve plastiklerin baskı uyguladığınız da eliniz de bastırdığınız da cızır cızır sesler falan geliyormuş hatta bugün izlediğim bir short videosunu atayım beni biraz düşündürdü valla yoksa bende golf bakıyordum belki yine ona karar kılacağım ama aşağıdaki video biraz düşündürdü.

https://www.youtube.com/shorts/tSdUfCi7jrQ
Valla dediğiniz gibi trim sesi şikayeti var ama benim için çok problem değil. Kullanan birçok kişiyle de konuştum memnunlar. Bu kadar para verip yüksek km alacağıma 2023 model düşük km sıfıra yakın golfe binerim bana bu mantıklı geliyor.