Merhaba, yaklaşık 4 ay önce getir araç kiraladım. Hastaneye girip çıktım geldiğimde görsellerde göründüğü gibi ön sağ çamurlukta bir göçük oluşmuştu.
Muhatap kimse bulamayınca tutanak tutmadım. Aracı teslim ettikten sonra getir beni aradı öncesi ve sonrası fotoğrafı gönderdi. Aracın ön sağ çamurluğunda hasar olduğunu belirtti.
Sorun değil kiralamam da oldu karşılarım dedim. Ancak arada 2 ay geçti servis raporu adı altında bana bir belge gönderdiler
Kapıya işlem, ön tampon, far, çamurluk gibi bir çok parçayı değiştirdiğini belirterek benden 26.600 tl istediler.

Kendilerine bu masrafları aracın tramer kaydına işleyip işlemediğnizi merak ettiğimi söyledim. Kendileri bana özel servisimizde yaptık tramere işlemedik dediler.

Dün bana İlamsız icra takibi başlatmışlar. Bende bugün icra dairesine giderek itiraz ettim. Kiralamam esnasında çamurluk masrafı bana aittir. Servis raporunda ön sağ çamurluk masrafı 2390 tl olan kısmını ödedim ve itiraz ettim geri kalan tutara.

Şimdi merak ettiğim konu şu, olurda dava açsalar benim haksız bulunma durumum nedir?
Adım gibi eminim ki hasar oluştuğunda, ne far ne tampon ne de kapı zarar görmediğini zaten onların bana gönderdiği fotoğraftada yoktu. Sadece servisin çektiği fotoğraflarda kırık olduğunu söylediler.