CavitUcaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Coşkun Çetin; üstadımın sizinle ilgili bir sözü var " hitabet yeteneğini kullanarak insanları yönlendirmeye çalışma bu yeteneğini iyi şeyler için kullan " tam olarak buna benzer bir yazısını bizzat kendisi sizin için paylaşmıştı fakat aradım taradım bulamadım,

İşin özüne gelecek olursak @MELİH; konuya sizinle ilgili neler yazılmış siz nelerden nelerden bahsediyorsunuz; hala daha konunun muhatabı siz değilmiş gibi görmezden gelmeye çalışıyorsunuz...

Şimdi beni de engelleyebilirsin ki keza seni tanımadığımı ve daha önce hakkında bir ithamda bulunmadığımı ve senin de beni tanımadığını herkesin bilmesini isterim art niyet yok karalama yok yani...

Siz üstünüze alınmamaya ve olayları manipüle etmeye devam edin okurken gülüyorum
hocam hakkımda her türlü kişisel düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. eleştiri olsa da fark etmez
saygı çerçevesinde olduğu için bu yorumunuzu da hoşgörüyle cevaplayacağım

siz hatırlar mısınız bilmem, ama bu forumdaki wp lisans satıcılarının belki yarısından fazlası benim paylaştığım içeriklerden sonra başladı bu işe

çünkü neredeyse hergün edindiğim deneyimleri, keşfettiğim yöntemleri sürekli ve ücretsiz paylaşıyordum

yine de karşınızdaki ne anlamak isterse onu anlar. ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur (:
bahsi geçen sistem, daha bu arkadaş konu açmadan önce devredildiği kayıtlarda bulunuyor.
o yüzden muhattabı olmadığım ortada

yine bu forumda bilenler bilir, benim en yakın gördüğüm kişiler bir dönem çaldı lisanslarımı.
bunun asla savunulacak bir yanı yoktur

ama konu sahibi arkadaş bu lisansı zip olarak dağıtmışsa ve bize de birisi bunu "lisans ortaklığı" adı altında satmışsa, bu lisans paylaşımıdır

forumdaki satılan lisansların neredeyse tamamı, birden fazla satıcı tarafından kullanılıyor.
faturalı 1 lisans var ama onlarca kişi satıyor.

meselenin bu boyutunu anlamayan arkadaşlar toplandığı için konuya, baskın cehalet neyse, diğerleri de onun üzerinden fikir geliştiriyor

şimdi sizin için daha açıklayıcı olmuştur umarım