anket gibi soru - memursa memnun - asgari ücretliyse değil bu kadar basit yani dayısı olmayan üzgün
Yani yorumsuz 😅
bir iş veren olarak söylüyorum. çalışan her zaman işverenin kazancını hesap ediyor. fakat maliyetleri hiç hesap etmiyor. mevcut sistem vergi düzeni işvereni duvara dayamış durumda kazancın %70 vergi olarak gidiyor özellikle hizmet sektöründeysen. %20 ver %40 gelir vergisi stopajlar, çalışan maaşları, sigortaları, yemek mesrafları iş verenin cebina kalan para temsili olarak soyluyorum 200.000 tl de sıfır tl hatta eksi diyebiliriz zarar yazıyor.
İşverene kalsa daima batıyor zaten, hak veremiyorum ne yazık ki.
Part-Time Çalıştığım Zamanlarda Harcamalarım ve Giderlerim Minimal Olduğu İçin Asgâri Ücret Aldığımda Zengin Gibi Hissediyordum Fiziksel İşlerde Çalıştığım Zaman Neden Bilmiyorum Aldığım Para Bana Değerli Geliyor Sanki Fazla Para Alıyormuşum Gibi Patronlarla Aramda 2 Kere Kavga Çıktı Biri Pozisyonumu Değiştirmişti Uçak Modellemede Kafa Dengiydi Diğeri Turkcell'de İşi Bilmediğini Söylemiştim İddialaşıp Bayideki Tek İPhone En Pahalısını İlk Müşterime Satıp Öğleden Önce İş Yerinden Ayrılmıştım İlk Günümde Geri Aradılar Ama Sinirlendiğim İçin Dönmedim Bide Acayip Havalı Hissetmiştim 🤣
Yani özel sektör malum. Beklentiler tavan ama karşılık minimum.
Aldığımız gibi bitiyor ertesi güne kalmıyor ki.
Kuş gibi uçup gidiyor, haklısınız 👏
Hocam %1.000.000 Haklısınız Bizim Personeller Şirketin Yatırımcısıymış Gibi Adamlar Çalışma Süresini Tamamlamıyor Ha Bana Göre Hava Hoş Ama ...
Sorun birilerinin iyi ya da kötü niyetli olması değil, sistemin tıkanması.
Merhaba,
Ben memnunum çok şükür, zam da aldık çok iyi geldi. Allah kazandığını çalışanlarıyla paylaşan ve hakkını veren işverenlere her zaman daha çok veriyor.
Sizin adınıza sevindim. Nadirende olsa personelinin kıymetini bilen yerler olduğunu bilmek güzel.