ospakli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Ticimax, ikas ve ideasoft için konuşayım. Ikas ile +400k lık bir anlaşma yapmak için birkaç ay toplantı yaptık. Herseyi yaparız diyorlar ama çok fazla aracı sistem ve yazılım kullanıyorlar. Ödeme sistemlerinde şahsi banka tercih edemiyorsun ayrıca. Diğer platformlara göre yeniden pazarlama sistemleri çok iyi çalışıyor. Biz bu durumları göz önünde bulundurduğumuzda tercih etmedik.

Ticimax yıllarca uzak durduğum ve karmaşık gelen bir platformdu. Kendileri ile tasarım vs. dahil 100k+ gibi ücretlere anlaştık. Birkaç hafta içinde taşıma işlemine başlayacağız. Çok uzun yıllardır piyasada olduğu için herhangi bir duruma karşı zaten bir sistem gelistirmisler. Diğer firmalara göre oturmuş bir sistemi var. Şunu istiyoruz hop sıfırdan proje yerine bakın bu var diyebiliyorlar. Biz bu yüzden tercih ettik.

İdeasoft tarafı ise siteye Ürünü yükle. Nasıl yüklersen yükle. Odemeni al istediğin bankadan. Beni kampanyaymış detay işlermiş gibi şeylerle uğraştırma gibi bir sistemleri var. Benim görüşüm çok aktif satış ve kampanya yapısı olan firmalar kesinlikle zorlanır. Biraz daha katalog site yapan markaların var demek için tercih ettiği bir platform görüşümce.
Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim hocam. Ticimax 76000 tllik pakete 43 bin fiyat verdi. Bende o yüzden orayı düşündüm.
Ancak sistemi ilk kez kurcağımız için ürün çekimi, reklam gideri, şirket açılışı, personel gibi ilk anda 300 bin daha giderimiz olacak.
Sanırım bu yüzden opencart ya da softtr ile başlayacağım gibi duruyor