300 gr fazla olmaz mı hocam yağ yakımı hedefi olan birisi için.Bir de 4 öğün değil 2 öğün yapıyorum.Hangisi daha uygun olur? Normal baldo tüketiyorum hocam sonuçta prof değiliz.Bu kadar çok öneme sahip değil bence.Teşekkür ederim hocam değerlendirmen için🙏
hocam hedefi yağ yakımı olan birisi için 300gr ideal öğün sayısına takılman önemli istersen 6 öğün yap ama günlük aldığın karbonhidrat protein sebze önemli karbonhidratı çok düşük tutarsan hem aç kalırsın hemde hızlı kilo verdiğin için vücudunda sarkma olabilir ve o sarkmalar ameliyatsız geçmiyor kendimden örnek verebilirim ben çok zayıf bir insandım bodybuildinge başladım 1 sene acemi olarak hiçbir şey bilmeden yaptım daha sonrada kendi kafama göre öğrendiklerimle yaptım çok hızlı kilo aldığım için vücudumda yırtılma izleri çıktı ve onlar daha hiç geçmiyor iyileşmiyor yani 300gram pirinç gayet ideal bir karbonhidrat ama bence hep pirinç tüketme mesela sabah pirinç unu/ yulaf/ mısır gevreği tüketebilirsin süt ve süt ürünlerinden uzak durmanı öneririm kimi insanda süt ve süt ürünleri su tutar kimi insanda tutmaz bende süt su tutmuyordu.
Aç kalmak veya terlemek sende kalori yakmaz istersen 10/10 antreman yap genede beslenme düzenin kötüyde gene kilo veremezsin.
Herhangi bir mülakata girmek için kilo vermiyorsan kiloyu fazla dert etmene gerek yok yağ yakıp kas kütlesi kazanmak için çalış unutma bu spor
KİLO DEĞİL AYNA SPORUDUR.
Her antreman sonrası kendine 40 Dakikalık bir kardiyo programı yap sana bisiklet yada yürüme makinesini önerenleri fazla kafana takma hangisinden daha çok zevk alıyorsan onu yapabilirsin ama dediğim gibi baştan sağma yapma o kardiyonun hakkını ver.
Karbonhidratı sıfırlama gibi bir hata yapma ben geçen yaz kas kütlem gayet yerindeydi 175 im 85-90 kilo arasındaydım salonun hocalarıyla aram baya iyiydi abi-kardeş gibiydik o yüzden bana yardım ediyorlardı 2 hafta boyunca beni ağır bi diyete soktu, günlük 1kg çiğ pirinç yiyordum diyette şuydu; 1 gün 400gr pirinç 2. gün 0 Karb
3.Gün 0 Karb sonra tekrarlıyordum. Bu 2 hafta bana ölüm gibi gelmişti yarışma yapan arkadaşları anlamak için bir deneyimdi tabi yarışma yapanlar daha katı diyetlere maruz kalıyor oda onların işi tabii ki ama bu 2 haftada her antrenmana gittiğimde gücümün düştüğünü, enerjimin olmadığını anlıyordum, günlük yaşamda bile enerjim olmuyordu yani karbonhidratı sıfırlamak gibi bir hata yapma bayılıp kalırsın.