SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hükumeti elestirmek kutuplasma sebebi mi anlamadim? Ne alakasi var asil sen yapma Allah aşkına! Hükümet politikasi bu gayet de elestirebilirim vatandaş olarak.

O zaman sizin mantiginiza gore kutuplasmamak icin herkes tek partici olsun kim varsa onu desteklesin. Kimse elestirmesin, fikir sunmasin. Hükümet ne yaparsa nasil davranırsa doğru diyelim.

Boyle bir mantik olabilir mi ya Kutuplasmadan yuruyen demokrasiler de var.

Farkli düşünmek ile toplum huzurunu kaçıracak sekilde kutuplasmak (bkz: Türkiye) farkli seyler

Son olarak ben siyasete salladim, siz ise oy veren birisi olarak topluma (şahsıma)

Kimin kutuplastirdigi ortada

Bilginize
Hocam anlamadınız galiba. Siz kutuplaşma olmasın adı altındaki bir konuya, milyonlarca insanın inandığı insanlara 20 yıldır bizi kutuplaştırdı diye suç atıyorsunuz. O insanlara oy verenler de bu sefer size, "oy verdiğiniz adam ben o adamın elini sıkmayacam uzlaşmayacam" dedi der. Siz onlara onlar sizleri suçlarsınız, hoooop ne olmuş oldu ? yine kutuplaşma. Konu zaten kutuplaşma olmasın adı altında. Burada siyasi fikir konusu yok yani, kaldıki siz siyasi fikir de söylemiyorsunuz, suçluyorsunuz, sonra karşı taraf da sizi suçluyor böylelikle kutuplaşma oluyor. Siz kutuplaşmaya zemin hazırlıyorsunuz. umarım anlaşmışsınızdır.