Hocam bak milletin kutuplaşmasından rahatsız olunan mesaja gelmiş 20 senedir bundan besleniyorlar diyorsun, yani hükümete sallıyorsun, şu konu da bile şunu yapmayın allah aşkına. Ayrıca daha 2 gün önce haberde kkoğlu ben o adamın elini sıkmayacam diyordu ve sizde paşa paşa gidip oy veriyordunuz bu adama. Yani lütfen kutuplaşmadan rahatsız olunan konuya şöyle şeyler yazmayın.
Hükumeti elestirmek kutuplasma sebebi mi anlamadim? Ne alakasi var asil sen yapma Allah aşkına! Hükümet politikasi bu gayet de elestirebilirim vatandaş olarak.
O zaman sizin mantiginiza gore kutuplasmamak icin herkes tek partici olsun kim varsa onu desteklesin. Kimse elestirmesin, fikir sunmasin. Hükümet ne yaparsa nasil davranırsa doğru diyelim.
Boyle bir mantik olabilir mi ya

Kutuplasmadan yuruyen demokrasiler de var.
Farkli düşünmek ile toplum huzurunu kaçıracak sekilde kutuplasmak (bkz: Türkiye) farkli seyler
Son olarak ben siyasete salladim, siz ise oy veren birisi olarak topluma (şahsıma)
Kimin kutuplastirdigi ortada
Bilginize