eycreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli hocalarım, çok 'da uzun yamak istemiyorum ama uzun zamandır Twitter'de Haberlerde ve benzeri yerlerde gördüğüm kadarıyla büyük bir iç savaşa sürüklüyorlar bizi, önceden de yaptılar biliyorum ama bu sefer çok farklı. Bakıyorum böyle, Türkü Kürde, Sağcıları Solculara kışkırtıyorlar. Haber çıkıyor, bilmem bir yerde Kürtçe yazı yazmışlar diye birileri gelmiş üstünü silmiş, ondan sonra Twitterde paylaşımlara bakıyorum, o kadar üzücü ki nefret kusuyor iki tarafta birbirine. Aynı şekilde doğru olur mu bilmem ama Seküler ve İslamcılar da aynı şekilde. Herkes birbirine nefret kusuyor.

Artık bir ortama girdiğim zaman fikirlerimi paylaşmaktan korkuyorum. Çünkü gerçekten kimse kimseye saygı duymuyor. Bu bir yerde patlak verecek biliyorum. Sonumuz hayrolsun.
toplumsal çatışmadan ve ayrimdan beslenildi 20 senedir. bu hale gelinmesi cok normal.

ekonomi bir kac yillik duzgun politika ile düzelir ama topluma verilen zarar 3 nesil duzelemez

edit :

SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 senelik siyasetten ve siyasetcilerden bahsediyorum, belirli kesimden degil. Buna akp de dahil, chp de dahil, diger partiler de.

Ben birileri gibi kör kütük partici degilim. iktiidariyla muhalefetiyle 20 yildir bu ulkenin siyasetçileri kutuplasmadan beslenmektedir.

Sag sol kavgasiyla hayati gecmis bir neslin çocuklarıyız. Ayni oyun devam ediyor, bu oyuna da geliniyor malesef.

Siyaset dünyanın heryerinde var. Ancak siyasetin bu kadar kutuplastirdigi, siyaset konusmaya bile kutuplasma gozuyle bakildigi yerler sadece gelismemis toplumlara ozel malesef.