Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne demek hocam rica ederim her zaman saygıyla ve güzel cevaplar vermeliyiz zaten

nulled, tüm api bağlantılarının kopartılması anlamına gelir. hiçbir api işlemi olmayacak ve lisans kodu doğrulamasını da kaldırmalısınız.
ancak bizim ürünlerin hepsi resmi satıcıdan alınmış orijinal lisanslar. bu lisanslar başka satıcıların eline geçmesin diye, bazı yazılımsal tedbirler uyguluyoruz.

o günlerden sonra zaten çözümümüz daha da gelişti. işin içine farklı methodları da dahil ettik. özellikle themeforest ürünlerinde devrim yaratacak şeyleri api bağlantılarını ellemeden yaptırıyoruz

yani hocam sistem tam da bahsettiğiniz gibi harika bir fikir üzerine başladı ve harika geliştirmelerle ilerledi.
o yüzden bunca emeğin karşılığında bazı asılsız karşılıklar can sıkıyor. ama yine de sabırla ve hoşgörüyle cevap vermek boynumuzun borcu (:

---------------------

engel listemdekiler bir bir konuya yığılmış yine. neden acaba @ademsahin (:

geçmişte anlaşamama nedeniyle engelleştiklerimiz yada benimle aynı sektörde olan rakiplerin yıllardır tüm hamleleriyle uğraştım.
sorun değil, yine birer birer gerekenleri konuşuruz. bana sorulan soruları veya talep edilen destekleri hiçbir zaman geri çevirmedim, çevirmem de.

@ELEMENTOR; arkadaşımız bir şekilde lisans paylaşmıştır yada belki lisansı ortak almıştır. bu lisans da başkalarıyla onun haricinde veya farkında olmadan paylaşılmıştır. tüm mesele bu

günde 3-5 değil, yüzlerce lisans sattığınızda illaki bazı lisansları yeniden temin etmek gerekiyor. çünkü herkes biliyor, bu ürünlerin resmi şirket tarafından satış izinleri yok. lisanslar engellenebilir
o yüzden japon adam sisteminde ben başında olmasam bile, el altında yedek lisanslar bulunur. olası bir durumda hemen yenisi temin edilir, müşteriler mağdur edilmesin diye

şimdi @ELEMENTOR arkadaşımız elindeki wp rocket patlasa (ki patlatmak çok kolay) ne yapacak? bizim elimizden en az 50 wp rocket lisansı geçmiştir.
wp rocket'e @ELEMENTOR arkadaşımızın satış yaptığını kanıtladıktan sonra lisans uçar gider. işte biz de bu durumlarda lisans paylaşımı yaptığımız kişilerle hızlı çözüm geliştiririz

yoksa patlayan her lisansta yenisini almak, 50 lisans satın aldığınızda 12.500 dolar yapar (:

tüm konunun özeti budur ve @ELEMENTOR; arkadaşımız bunun farkına varmasına, konuları başka yere çekmeye gayret ediyorsa, beni töğmet altında bıraktığında işler değişir
çünkü bizzat ona zarar verilmek istense elindeki lisansları patlatırdılar. hadi bir kere daha alsın. ardından 3 kere daha lisansların patladığında devam edebilir misin bu işlere @ELEMENTOR; ?

işte ben yıllarca devam ettim ve lisans işinin tüm inceliklerini biliyorum.
o yüzden black hat yöntemlere girişenlere gül dağıtmayız. niyetin neyse karşılığında onu bulursun

bu karalamayı devam ettirme gayretini o yüzden sonlandırın
Adamı tehtid mi ediyorsunuz?