Tamamen kes diyen bişey bilmiyordur. Hocam öncelikle tabağı 3e böleceksiniz bunun %50si sebze yeşillik %35i protein %10 karbonhidrat kalanı sağlıklı yağ olacak. Kesinlikle hazır gıdalardan uzak durun özellikle cips kola vs. Ekmeği tam buğday ekmeği günde 3 dilim olarak yiyebilirsiniz. Akşam ekmek yerine basmati pirinç yiyin. Kardiyodan çok güç antrenmanı yapın ama kardiyoda şart tabi. Amacınız zayıflamak değil kas oranınızı arttırmak olsun.
Bazal metabolizma hızınızı vs öğrenin. Ona göre günlük 400-500 kalori açık bırakarak beslenin. Sakın beslenmenizi büyük oranda kesmeyin metabolizma hızınız düşer.
Başarılar
Öncelikle teşekkürler hocam.Şu anda ekmeğin hiçbir türlüsünü tüketmiyorum.Karb olarak az miktarda pirinç tüketiyorum.Protein olarak 400-500 gr tavuk ve 1 kutu ton balığı alıyorum.Bunun yanında bol yeşillik de var.3 litre civarı su içiyorum.2 öğün şeklinde başladım.Kas kütlesinden ziyade yağ yakımı hedefliyorum hocam.Kalıplı bir vücudum var kiloyuda fazla göstermiyorum ve belli bir kas kütlesi var.Yağ yakınca daha güzel olacağını düşünüyorum.