Bu nulled olayı şu arkadaşlar anlatayım bildiğim kadarıyla
Bu sistem tüm lisans satışı yapanlarda aynı zaten
Site sahibi bir eklentiyi alır 50 dolar verir
Size indirme linki verir ama tabi ki lisans kodu vermez
Dolayısıyla güncelleme geldiğinde kendi lisans kodundan güncel halini indirir sitesine güncel versiyonu koyar sizde indirirsiniz
Tabi bunu otomatiğe de alabilirler otomatik her güncellemede siz indirmeyin diye biraz kafa yorup api vs çeşitli yollarla yapılabilir belki yapmışlardır da
Bana göre tüm lisans satanlar nulled satıyor ama orjinal dosya veriyorlar 50 dolarda alsan aynı dosya içini değiştirmiyorlar, ben kullanır mıyım? Öyle büyük yatırım yaptığım ya da bana geri dönüşü büyük olacak sitelerime almam, ama diğer sitelerime dibine kadar alırım açık ve net 😀
Büyük sitelerime almama sebebimse sonuçta sana indirme bağlantısını veren satıcı, içinde ki kodlarla oynayabilir bunun bir garantisi yok bir bakmışsın tüm site bilgilerini almışlar 😀
Ha ben yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz kimseye bir ithamım yok genelde bende kullanırım dediğim gibi ama ben yabancı siteleri tercih ediyorum genelde 1-2 dolar oluyor daha uygun 😀
Merhaba
Bazı eklentilerin toplu paketleri vardır.
Elementor Pro ya da WP Rocket gibi. Bu lisanslar Orijinal lisanstir.
Ancak Elementor Pro'nun gerekli güvenlik önlemlerini uygularsa sahibinden başka kişilerin eline geçme ihtimali yoktur çünkü panel %100 paket sahibine aittir. Kurulum için domain adresiniz ve wordpress giriş bilgileriniz gerekir.
Sadece zip dosyasiyla yüklemek yetmez panele bağlanıp 2. Bir etkinleştirme gerekir.
Anlık olarak site ekleyebilir ve çıkarabilir. Tüm güncellemeler kurulu sitelerin wordpress panellerine gelir.
Ancak WP Rocket şu anda daha esnek bir politika uyguluyor, kullanımını/tanınırlığını arttırmak için bilinçli olarak olduğunu düşünüyoruz.