vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya ne abarttınız şu adamı ya...

1. o bahsettiğin vucudu yapmak kolay değil emek ve disiplin ister. bugün yapmaya başlasan min. 5 sene çalışman gerekir.
hava civa işle yaptığı falan yok. ilk 55K abonesi olduğu zamandan beri takip eder ve çoğu videosu izledim istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürdü.

herif içerik üreticisi bunu unutmayın, bi şekilde insanlara içerik sunması gerekiyor.

tebrikler, bol şans demek yerine neresine laf soksak diye uğraşıyoruz.

konu özelinde güzel bi anlatı:
https://youtube.com/shorts/GBLBulG_A...GX_bBtOPwJDW_r

Adamı abartan sizlersiniz. O bahsettiğin vücudu 6 ay da yaparsın ne anlatıyorsun sen? Yok 5 seneymiş oldu 10 sene pöf bi bitmediniz be kardeşim. içerik üreticisi olmasına sözümüz yok ben şahsı düşüncemi söyledim zaten. Bana göre boş bir adam. Son 20 videosuna bak bir tane dişe dokunur içeriği yok. Nerede boş muhabbet var çekmiş paylaşmış. Kime ne yararı kime ne faydası var? İzlerken ne öğreniyorsun ne katıyor sana? hiç bir şey bom boş şeyler. Ve bu yüzden BOŞ BİR ADAM diyorum. O konu özelinde bahsettiğin video ile benim düşüncemin ne alakası var ? Türk diye yaptığı her şeyi alkışlayıp tebrik mi edelim ? Hİç mi eleştirmeyelim düşüncemizi söylemeyelim? Bi bitin be kardeşim artık yetti valla. Savunduğunuz kişileri tapar gibi savunuyorsunuz. Twitch yayıncılarına laf söyleriz vay efendim senin ne haddine youtube yayıncılarına laf söyleriz ne haddine. Oldu o zaman susalım sesimizi çıkarmayalım. Bunu mu istiyorsunuz anlamıyorum ki. Fikrini söylemek, yapılan bir işin iyi olmadığını dile getirmek bu kadar kötü bir şey olmamalı. Sana göre mükemmel olabilir bana göre boş bir adam. Bu bir laptoplu iki, osman arslan üç. ve diğerleri bir çoğu boş muhabbet yapıyor onları izleyip zaman kaybedeceğime daha yararlı içerikler bakarım.

Orlando Gece Hayatı | Kulüpler, Barlar ve Sokak | VLOG - [/SIZE]Yorumlarınızı Okuyorum! | VLOG - New York Video Çekim Günü | VLOG -2 Milyon Abone! | Ev Yenileme Nasıl Gidiyor? | Masraflar | VLOG -Tesla'dan Memnun Muyum? | 1 Ay Sonrası Düşüncelerim! -Amerikalı Arkadaşım Brandon ile Antrenman Günü! | VLOG -Remote vs Ofis Çalışma Hayatı | VLOG -Tek Başına Yaşamaya Başladım! | Evi Yeniliyorum | VLOG - Erkek Sakal ve Kaş Düzeltme! | Evde Makineyle Sakal Kesim - Yeni Arabam! | Tesla Model Y | Ne Kadara Aldım ? - Miami'de Sokakta Yürüdüm! | Kamera Arkası | VLOG - Mercedes AMG GT Satıyorum! | Yerine Ne Gelecek ? | VLOG - Erkek Bakım Rutinim | Kullandığım Ürünler - Full Body Antrenman Programım | VLOG - Arabaya Hırsız Girdi! | 911 Aradım | Polis - Dedektif - Olay Anı - Orlando Apartmant Turu | Part 2 | VLOG - Taşınıyor Muyum ? Orlando Downtown Apartman Turu | VLOG - Gym’de Tanıştığım Kız İle Bir Gün | VLOG - Tinder Dava Meselesi! | Başıma Gelen Olaylar | VLOG - Reels/TikTok İçerik Üretme Günü | Yeni Ev Arkadaşlarım | VLOG
[/H]