Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
(: hocam beni etiketlemişler konuya asılsız ithamlar yapılmış. ben cevap vereceğim tabi ki de. siz de zaten konuyu çözmek isteseydiniz ilgili siteyle iletişime geçerdiniz

burada beni etiketleyerek ve hedef göstererek yapılanlar kabul edilemez. o yüzden bu konu için de report gönderdim

bilgi almak isteyen sorar. ama zan altında bırakacak iddaalar kabul edilemez. karalamadır ve karşılığı neyse onu bulur

o zaman şöyle cevap vereyim istediğinizi alacaksınız

felsefe tartışmalarında çok basit bir kural vardır. önce tartışmacılar kavramlar konusunda mutabık olurlar.
ikimiz için de portakal turuncuysa turuncudur. bunda mutabık olamazsak, tartışma hiçbir zaman mantık çerçevesinde olmaz

şimdi nulled kavramına bakalım LİSANS DOĞRULAMASI YOKSA NULLEDDİR.
ama benim sistemim de resmi satıcıdan alınmış lisanslar kullanılıyor. o zaman nulled değildir

dediğin şey ücretsiz kullanmak amacıyla yapılan değişikliklerdir.

şimdi nulled kavramında mütabık olduğumuza göre, cevabım makul gelmesi gerekir.
ha nulled bunun haricinde, benim kavram dünyamda farklı şeyler anlamına geliyor diyorsanız, o muhabbet sabahlara kadar uzar bir yere varamayız

Sonunda kabul ettiğiniz için teşekkür ederim hocam: LİSANS DOĞRULAMASI YOKSA NULLEDDİR.

Sattığınız RankMath Pro eklentisi, lisans kodu manipüle kodu. rank-math-pro.php dosyası satır 38:

Yani Lisans kodu yok ve bu sattığınız eklenti NULLED.

Sattığınız Be Theme : Lisans kodu manipüle kodu. functions.php dosyası satır 15. | 16.

Lisans kodu yok yani Nulled

Saygılarımla..

Ayrıca belirtmek isterim ki, orjinal dosyaya müdahale edilmiş her ürün nulled. Hele hele güncelleme gibi konular orijinal harici bir yerden yapılıyorsa bu ap açık nulled.
Ekstra lisans kodu yoksa da sizin dediğiniz gibi nulled.