mustaizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben senin nulled satış yaptığını kanıtlamıştım. Konum silinmiş sen foruma geri dönmüşsün.

Harbi konum neden silindi ve bana neden bir uyarı mesajı gelmedi? @Yeniceri;

https://www.r10.net/off-topic/403378...apiyorlar.html
vay kıymetli arkadaşım seninle burada karşılaşmak varmış sonunda

şimdi madem alıntıladın cevaplayayım. konular neden silinir? ve ben foruma neden döndüm?

kuralı çiğnenen her durumda konu silinebilir. benim konularım da silindi.
ne kadar itiraz etsek de, kural kuraldır herkese uygulanır diyip saygı duyuyoruz

seninse yüzüme farklı konuşup arkamdan kendince tespitler yapmana gelelim

bizim sistemi incelediğinde "gerçekten harika" türevinde övgülerini dile getiren sen değilmiydin?
bir noktada eksikler vardı ve bize bildirdin, onları da çözmedik mi? bunun dışında görüşmemiz olmadı zaten

peki ya sonra?

hiçbir bilgim olmadan, arkamdan konu açıyorsun. gelip bana sorsaydın ya mübarek
bir ürünü satış listesine aldığımızda, bunu otomasyona bağlama durumunu garantileyebilmek için API kontrollerinin yapılması gerekir.
çünkü güncelleme, demo ve plugin importlar bu api bağlantılarıyla yapılır

işte otomasyon sağamak için bu gibi apileri tetiklememiz gerekiyor ve bunları harici sunucularda yaptırıyoruz

bana ve yazılımcıma sorsaydın cevabı zaten alacaktın, sen farklı bir niyet sergiledin
elbette sistemin tüm sırlarını veremeyiz, dünyada benzeri yapılmamış bir proje bu.
ama aradığın yazılım düzeyindeki cevapları bize niye sormadın da, "asılsız" bazı tahminlerle insanları yanlış yönlendirdin?

ve foruma, bana soracaklarınızı bana sorun diye geldim

yaptığım işler, deneyimlerim yıllardır burada paylaştığım şeyler. wordpress lisans satıcılarını arttırmak için bu forumda neler yaptığımı bilenler vardır.
belki şuan wordpress lisansı satanların yarısından fazlası bu ilhamlarla başlamıştır işte.
yani ben sadece kendim değil, başkalarının da fayda görmesi için çabaladım burada

çok daha yeni gelişmeler gelecek ama öncesinde bazı art niyetli "engelleyicileri" ayıklamak gerekiyor

sonuç olarak, arkamdan değil de bana sorduğunda 3 satırda verdim istediğin cevabı.
böyle şeylere gerçekten gerek yok. çamur at izi kalsın falan yakışmıyor gerçekten