Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle etiketleyip durumu iletenlere teşekkürler (:

konu sahibi arkadaş birkaç saat önce ulaştığında da iyi ve kısa bir görüşmemiz oldu

Şimdi şu meseleye gelelim.

japon adam bana ait olduğu dönemde de, bugün de aynı çizgiyi izliyor.
merkez sunucuya bağlı onlarca bayi ve kendi satışlarıyla günde yüzlerce lisans sağlıyor. Ve sadece Türkiye değil, birkaç ay önce globale de açıldı.

Ve bu başarısının arkasında her zaman "orijinal premium" lisanslar sağlaması yatıyor

Şimdiye kadar tek bir şikayet bile gelmedi. İade oranları %3 seviyelerinde başarıyla ilerliyor

Ama gel gelelim, aylar önce bu lisanslar orijinal değil diyenler vardı. Şimdi de açılan bu konuda "benim orijinal lisansımı kopyalamışlar" deniliyor.
Hangisi doğru? Buradan anlaşılıyor ki, japon adam'a geçmişte iftira atanların yalanı ortaya çıkmıştır.
Çünkü sağlanan lisansların tamamen orijinal olduğu apaçık ortada.

O zaman lisans dağıtımı ve paylaşım mevzusuna gelelim

Bir örnek. wordpress Crocoblock eklentisini çoklu satış anlamında kullanmak istediğinizde $999 yani 33 bin lira yapıyor.
Ama bazı arkadaşlar mantıklı olarak şunu yapıyor. Satın aldığı bu lisansı paylaşıyor. Hatta beraber ortak alıyorlar. Sonra tekli satıyorlar

japon adam her zaman orijinal premium ürünleri en uygun fiyatlara ve iade garantisiyle satarken...
bizzat kendine ait olan lisanlar dışında bazı lisanslarda lisans tedarikçileriyle işbirliği halindedir. yani japon adam bu wp rocketi sattıysa bir işbirliği vardır

işte bu gibi stratejiler ve otomasyonla betheme gibi temalar 60 dolar yerine 10 dolara satılabiliyor.

sonuç olarak, tamamen paylaşımsız bir wp rocket istiyorsanız, resmi satıcı olan wp rocket sitesinden almalısınız.
@ELEMENTOR; size bunu uygun fiyata sunabilir ama bu paylaşımlıdır ve resmi satıcı bunu kabul etmez. 1 yıl dolmadan bu arkadaşımızın lisansının patlamayacağının garantisi yoktur.
burada olay tamamen fiyat/performans dengesi.

tüm mesele bundan ibaret herkese bol kazançlar ve iyi forumlar
Ben senin nulled satış yaptığını kanıtlamıştım. Konum silinmiş sen foruma geri dönmüşsün.

Harbi konum neden silindi ve bana neden bir uyarı mesajı gelmedi? @Yeniceri;

https://www.r10.net/off-topic/403378...apiyorlar.html