benberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaman, ciddi anlamda bir sabah uyandığımda düşüncelerimin çoğunu unutmuş fresh bir zihinle uyandığım oluyor. Kalem suresini dinleyip biraz manen inancın olduğunu varsayarak ibadet etmeni tavsiye ederim. Eğer bu cümleleri kurabiliyorsan henüz kritik bir eşikte değilsin. Bir şey olursa bana 7 24 ulaşabilirsin güzel dostum. Selametlerimle
Dine yönelmek istiyorum ama Kafam karışık
YSAWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kalk bir gece, çök seccadeye. başka çözümü yok dostum. en azından ben bulamadım.
Dine yönelmek istiyorum ama kafamı kurcalayan o kadar şey var ki geceleri uyutmuyor hocam
rivy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar, eğer maddi probleminiz yoksa spora eğitmen hoca eşliğinde yazılmanızı tavsiye ederim

bulunduğunuz bölgede fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama ideal salonlar aylık 2000 + hoca ile beraber (6000) toplam 8000-8500 tlye geliyor. Ek olarak sizin beslenmeniz olacak bu da yaklaşık 8-9 bin lira tutacak.

yani aylık 16-17 ayıracak bütçeniz varsa kesinlikle sporu tavsiye ederim. insana bireysel kıymeti sonuna kadar gösteriyor. ne kadar değerli olduğunuzun farkına varıyorsunuz
Aslında spor yapsam kendimi spor a adasam yine kafayı toparlarım ama en son kayıt yaptığım da 3 5 gün max gidebildim biraz kilo ve kısa olduğumdan İnsanların aşağılayıcı bakışları biraz da havanın sıcak olması spor şevkimi kırmıştı hocam