merhabalar evlendim ve eşimle birlikte memleketime taşındım hiç bir akrabam tanıdığım vs. olmadan şehir merkezinde bir ev tuttum 5 bin tl den 11 bine çıkardı (kendi evini annesinin üstüne vermiş eğer 11 bin tl vermezsen oğlum oturacak diyip evden çıkartmak durumunda kalacağım vs.) evleneli 1.5 sene oldu 400 bin kadar son borçlarımız kaldı eşimle beraber çalışmaktayım fakat bebek haberinden ötürü 3 ay sonra çıkış yapmak zorunda kalacak ve tek başıma 19 bin tl kazanıp kirasıydı borçlardı ödemek bayağı bir zorlanacağım önceden ıphone 11 al sat yapıyordum telefon başına 300-400 tl kar kalmaktaydı fakat şimdi güvenilir telefoncum daha telefon işi yapmıyor (galericiliğe başladı) çalıştığım iş yerindeki bulgaristanlı şef sürekli masamı değiştiriyor sürekli afra tafra yapıyor tesisat üretmem gerekirken bana temizlik yaptırıyorlar ağır panolar var 20-30 kiloluk onları taşıtıyorlar 7 aydır aynı masada çalışıyordum 10 tane tesisat ezberlemiştim şimdi yeni masaya aldı gelip gidip laf atıyor aşağılıyor çocuğum olacağını bildiğinden ve burada iş olmadığından herkese bağırıp çağırıyor allaha şükür bana o derecede değil ve herkes iş olmadığından dolayı minnet eylemek zorunda kalıyor neyse ben bu adama ne yapabilirim önceki gönderildiği yerde dayak yemiş aslında çok korkak birisi sesini yükselttiğin zaman kendisi gelip bir şey diyemiyor ustalarına haber gönderttiriyor ama artık sabrım dolmaya başlıyor 10 ay oldu gireli en azından 1 yılı doldurup tazminatımı almak istiyorum gerçekten çok darlandım herşey üst üste geliyor bir şeyler olduğunda ardı arkası kesilmiyor sıkıntıların
telefon al sat yapıyordum ıphone 11 i 12.500 civarlarında veriyordu telefoncu 2.el kutulu yada faturalı 13 bine direkt satıyordum cihaz bana geldiğinde o iş satıcı bulamadığımdan bitti
youtube kanalı büyütmeye başladım 2 ay boyunca hep 0 izlendi 6 ay sonra falan 100 bin izlenme olmuş pişman oldum bıraktığıma şimdi tekrardan başladım yine 0 yine 0
KANAL 1 KANAL 2