japonadam.com, sitesindeki bize ait olan WP Rocket kurulu domainler güncelleme alamayacaktır ve bu usulsüzlük site sahipleriyle tek tek paylaşılacaktır.

Ekstradan WP Rocket'ten yeni lisans anahtarı talep edilmiştir. Bizden alınmayan domainler boşa çıkacaktır, birkaç gün sonra bu konu altında sitenizle alakalı çok yorum olur diye düşünüyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bilgisi olmayanlar için bu sektörün detaylarını aktarıyorum sadece. yoksa umrumda olmaz (:

he ortadaki gerçekleri bildirmek savunmaksa öyle görebilirsiniz. devir etti diye o işi kötülemek, yurt dışına çıktı diye ülkesini kötülemekten farksız
üstelik devir ettiğim kişiye sadece sistemi değil, iş etiğimizi de devir ettim. onu devam ettiremeyeceğini bilsem devretmezdim. çünkü çok daha büyük teklifler veren vardı

japon adam en son bayiliklerle beraber günde en az 20-30 rocket satıyordu. her türlü panel ve dekontlar bulunuyor. bende değiller şuan tabi devrettiğimden.

ama bir örnek göstereiym. satın aldığımız lisansların dekontları
i.imgur.com/7p3fH4l.jpeg

yani hocam bu iş biraz böyle alışmalısınız. lisansınızın paylaşılması oluyor geçmişte ben de yaşadım

ama zaten lisans satışı legal değilse, bunu da göze almak lazım. lisans mafyasıyım ama kurşun yemek istemiyorum demek kadar saçma yoksa.
bu iş tertemiz mi ki, başımıza gelenler güllük gülistanlık olsun