mervoni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen aldığı üyeliği de çalıntı kredi kartı ile aldı. Kart sahibi parayı alabilmek adına tek ümit olan üye işyeri ürünü hizmeti teslim etmedi dedi. Tam anlamıyla her işi illegal.
Üyeliği incelediğimizde geçmişte bilişim hukuku içeriklerinde yazmış, yeri gelmiş yardımcı olmuş, sizin benim gibi birisi hocam. Bu üyeliği parayla satın alıp kendisi kredi kartıyla alım yapmıştır diye düşünüyorum ben. Ya da baştan bu yana üyelik ondaydı, iyi bir meblağ gelince gözden çıkarttı, bu da olabilir. Kullandığı ibanı savcılığa bildireceğiz ama muhtemelen kiralık iban.

Yukarıda bir üyenin dediği gibi bu kişinin multi üyelikle forumda olduğuna eminim, değilse de mutlaka yine gelip önce millete güven verip 10-20 ticaret puanı topladıktan sonra dolandıracaktır. Karaktersiz ve arsız bir kişilik var karşımızda. Umarım multisi tespit edilir engellenir. Ben şüphelendiğim iki hesabı şüphe kanıtlarımla birlikte @Yeniceri; hocama bildirdim.