Özelde uyutarakda yapıyorlar. Hafif için geçmiş gibi oluyor özelde yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim.
galiba böyle bir tıp merkezi veya hastanede yaptıracağım gibi sedasyonlu
Tam anestezi şeklinde yaptırdım. 15 dk bile sürmemişti. Yarım nasıl olur bilmiyorum hocam. Geçmiş olsun.
sağolun hocam size de geçmiş olsun
2 gün önce hem endoskopi en kolonoskopi yaptırdım anestezi ile. Mide koruyucusu dediğiniz ilaçlar yapısı itibariyle mide asidi salgılanmasını baskılayan ilaçlardır. Geçici olarak rahatlatsalar da uzun süreli kullanımda kalıcı hasarlar oluştururlar. Şehir hastanesinde yaptırdım ben bu arada.
hocam panto kullanıyorum da hani övdükleri kadar etkisi olmuyor kullanan başka kişilere soruyorum mükemmel ilaç diyorlar ama beni mükemmel etkilemedi
Bende de geçmeyen mide sorunu vardı kalpte sorun var sanıyorduk midede sorun çıktı bunun devleti özeli fark etmiyor hayatı hastalıklarla geçen birisi olarak söylüyorum.
Genel anestezi ile yapıyorlar ama Ben kalp hastası olduğum için doğuştan direk canlı canlı yaptırdım çoook zor değil işin doğrusu sadece baya miden bulanıyor ve boğazların ağrıyor gibi düşün zaten 10-15dk sürüyor bakıyor eğer mide kötüyse parça alıyor bir kaç tane eğer sende diri diri olacaksan olabildiğince mümkün sakin kalmaya çalış hiç bir sıkıntı çekmezsin hayırlısı ile
genel anestezi için ben de tam uygun değilim de sedasyon olabilir dediler inşallah bakalım
1 ay önce İzmir Şehir Hastanesinde anestezili şekilde endeskopi yaptırdım. Tam işlem bitiyor siz uyanıyorsunuz sıfır ağrı, sızı.
istanbul taraflarında biraz kalabalık galiba sıra bekelniyor