Dostlar selam

Yoğunluk sebebi ile hızlı bir şekilde aktaracağım, anlaşılmayan nokta ya da soruları olanlar konuya yorum bırakırlarsa detaylandırırım. Yazım hatalarım olursa da şimdiden affola...

Unutmadan etiket listemizi de bilgilendirelim :

Konumuza devam edelim :

Malumunuz Google Publisher üzerinden yeni başvurular bir kaç ay önce kapatıldı, yani yeni News kaydı yapılamıyordu.

Backlinkmatik platformumuz üzerinden News kaydı satışı yapıyorduk ancak bu süreçte belirsizlikler olduğu için bir mağduriyet yaratmamak adına yeni kayıt işi almamıştık; ancak kendi paravanlarımız üzerinden bir deneme sürecindeydik. Anlatacağım yöntemi bilenler yapanlar vardır illaki, bilmeyenlere de öğretmiş olalım.

Hali hazırda aktif kalmış bir yayınınız varsa, buna ek alan adı ekleyerek yeni News kayıtları yapabiliyorsunuz, bunun için yayın ayarları > ek url modülünü kullanmalısınız şekil A :

Urlyi ekledikten sonra gerisi klasik aşamalar: Console doğrulaması yapıyorsunuz. Sonrasında da İçerik ayarlarından feed ya da web konumu olarak ekliyorsunuz, yenile diyorsunuz ve yeni sitenin içerikleri yayıncı sayfamıza çatır çatır düşüyor=)

Aslında ek url modüünün amacı çok daha başka, fakat burada farklı domain eklemeye de imkan verildiğinden, biz bu özelliği newsi olmayan bir domaini newse kayıt etmek için kullanabiliriz =)

Peki konuyu açana kadar neyi test ettim.

1. İndeks konusunda bir farklılık göremedim, esikiden de %100 indesk garantisi yoktu ancak pek çok çalışmada indeksi hızlandırdığını görüyorduk; halen öyle
  2. Esas önemli olan husus, bir iki ay bekleme nedenim ise şu: mevcut hesabı, yayını sıkıntıya sokma olasılığıydı. 3-4 farklı hesaptan pek çok paravana yeni kayıt yaptık, hiç bir hesap ya da yayında bir spam, askı vs. sorunu olmadı (şuana kadar)

Bilgim olmayan, test etmediğim konular :

• Yayınları düşen arkadaşlar sormadan söyleyeyim, pek çok hesabımızda yüzlerce yayın var, düşenler oldu düşmeyenler oldu. Aradaki farka dair malesef mantığa oturan bir sonuç çıkaramadık.
  • Ek alan olarak yapılan kayıtlarda herhangi bir ret, silinme veya olumsuzluk şuana kadar olmadı. Ancak bundan sonra olmayacağına dair bir garanti veremiyorum.
  • Bundan sonra süreç ne kadar ilerler, bu taktik ne kadar yaşar bununla ilgili tabi ki bir bilgi veremiyorum. Ancak şuan için çalışan bir çözümdür, acil News kaydı yapmak isteyenler için işe yarayacaktır.
  • Daha önce News alınan ancak düşen veya panele erişimi kaybedilen domainler ile ilgili bir ekleme denemesi yapılmadı, onlar için de çalışıyor mu bilmiyorum; ben hep sıfır km domainleri ekledim.

Hali hazırda kullanacağı bir Publisher hesabı ve aktif bir yayını olmayıp, News kaydı konusunda hizmet almak isteyenler olursa da hizmet konum :https://www.r10.net/freelancer/29102...tik-farki.html

Önce sevgiyle, sonra SEO'yla kalın!

Önceki paylaşımlar :Seri Harici Önceki SEO Paylaşımlarım :
  1. Backlink çalışmalarınızda rel="sponsored" etiketi kullanıyor musunuz?
  2. 🚀🚀Site Hız Skorlarına Gereğinden Fazla Takılıyorsunuz🚀🚀
  3. 80/20 Kuralı Hayatınızı Değiştirebilir
  4. Sizce Google Yapay Zeka İçerikleri İle İlgili Aksiyon Alır mı?
  5. İç SEO Gücü + Etki - Tepki + Mutluluk 🤩
  6. Backlink Paketleri Memnun Olanlar vs Olmayanlar
  7. Domain SEO İçin Neden Önemlidir?
  8. Önden Ödeme Talep Eden SEO 'cular
  9. AI İçerikler İle Sitenizin Geleceğini Riske Atmayını
  10. ��"Ya Tutarsa" SEO Hizmetleri��
  11. Max Kaç Linke İzin Var Hocam? Seni gidi seocu seni
  12. Milyonlarca Backlink İçin Link Reddetme (Disavow) Çalışmasına Dair Analiz ve Tavsiyeler
  13. SEO için Boşa Harcanan Paralar
  14. Site Alırken, Trafik Değerlendirmesi Yaparken Buna Dikkat Edin!
  15. Backlink Alırken Backlink Analizi Yaparken Kaçırdığınız Şeyler��
  16. SEO'da Sezgiselliği Dikkate Almıyorsan��, Baştan Kaybediyorsun!
  17. Doğru Bilinen Yanlış : Manuel Eklenen Backlink İyidir��
  18. Rakip Analizi Yaparken Backlinkleri Yorumlamak��
  19. Doğru Bilinen Yanlış : Disavow Yapmak Spam Score Düşürmez