paollu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sadece haksız şikayet konuları silinmeli, çözümlenenler silinmemeli bence
TheSeth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum çözümlenmiş şikayet konuları silinmemeli
Kesinlikle. Ya da profillerimizde bununla ilgili bir istatistik olması gerektiğini düşünüyorum.

baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna dava falan değil direkt sağlam bir dayak şart.
Dayak keşke bu kişiler için çözüm olsa hocam. İşimiz kolay olurdu. Ben düzeltilemez olarak görüyorum. Böyle bir karakterin çok yaşayacağını ve normal bir hayat süreceğini de düşünmüyorum zaten.

ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hakim karşısına çıksın 1 den fazla dosyayla o zaman kudurmanın kralını yaşayacak...
daha önce çıkmış ama o da çözüm olmamış hocam, şu konudan görebilirsiniz: https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html @mervoni;

lookout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizden de ürün alıp sonra hizmeti almadım diye harcama itirazında bulunmuş paytrye.

Neyse ki log tutuyoruz panele giriş yaptığını ve kullandığını belgeledik.

Şikayet konularının silinmesi gerektiğine ben de katılıyorum.
Log tutmak bizler için elzem önemli hocam.

okcanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle arkadaşın süresiz uzaklaştırması ile ilgi;

Forumda fazla vakit geçiren bir arkadaşım ve bu çocuk gözüme takıldı atılan 30 günde 50 trade her gün minumum 2 şikayet konusu ve ardından - tradeler siliniyordu tüm şikayet konularını inceledim ve herkese ağır küfürler ediyordu.
Ve bir konu açtım üstü kapalı hemen özelden hakarete başladı gerekli kişilere bildirdim 1 hafta banlandı. VARAN 1

Banı açıldı yine de sessizce takip etmeye başladım ta ki dün açılan şikayet konusuna karşın edilen küfürler "Şehitlere" "Allaha" küfür artık son raddeydi foruma yakışmadığını dile getirdikçe açıkcası susturulmaya çalışıldım.
**Kimseyi zan altında bırakmıyorum.

Ve multisi birlikte ile veda foruma. Tekrar gelecek bunu da biliyorum.

Bu arada çok geçmiş olsun ama forumda biraz vakit geçirdiyseniz bu şahısla ticaret yapılmayacığını görürdünüz.

Yönetimden istek şahıs hakkında gerekli işlemler için yardımcı olunursa seviniriz.
Bunları paylaştığınız için teşekkür ederim, yıllardır forumdayım, ighesap dan sonra başımı işten kaldıramaz oldum, artık eskisi kadar takip edemiyorum, üyelik rankına, ticaret puanlarına ve forumda normal mesaj içerikleri olmasına aldandım diyebilirim. Sanırım kim olsa aldanırdı. En büyük hatam ise yüklü miktarda işlemi tek seferde yapmayı denemek oldu.