Hocam öncelikle büyük geçmiş olsun Allah size şifa nasip eyler İnşallah çok kötü ve insanı çok yoran bir hastalık, çok önceden bende geçirdim sonra tedavi ile kurtuldum size hastalık ve çözüm hakkında bilgi vereyim, elinizden geldiği kadar kendinizi kaşımayın biliyorum çok zor ama kendinizde yara yapacak kadar kaşımayın kendinizi banyo yapar iken sıkıntı çekmemek adına çok sıcak su ile yıkanmayın çünkü vücuda sıcak su değdikçe vücutta ciltte gezen uyuz paraziti çok hızlı gezmeye başlıyor buda ani kaşıntı krizine sokuyor insanı, evinizi günde en az bir kere havalandırın, oturduğunuz uzandığınız yerlere sıcak buhar uygulayın ütü de olabilir çünkü oturduğunuz ve uzandığınız yerlere bulaşıyor sonra oradan diğer aile bireylerine dahi bulaşabilir özellikle sizin yattığınız yerde birisi yatar ise kesinlikle ona da bulaşır, yatağınızı yastığınızı sürekli yıkayın eğer evde bulaşmayan başka kişiler var ise onlar ile aynı yerleri kullanmayın tedavi olana kadar kendi odanızda kalın çünkü uyuz hastalığı bulaştıktan ortalama 15 gün sonra ortaya çıkıyor belirtileri
bu yüzden evde bir döngü haline gelir bitti zannedersiniz sizden başka bir bireye bulaşmıştır oradan tekrar yakalanırsınız, bu tedavi için genelde yazılan bir krem var ismi Kwelleda gibi birşey di losyondur biz bunu kullandık ama doğrusu bizi tedavi etmedi sonra bizimkiler bir kaç doktor gezdikten sonra bir doktor şu eczaneye gidip kür yaptırın dedi eczane özel bir krem yaptı ve o krem sayesinde 5 6 ay çektiğimiz hastalık 3 günde geçmişti bu kür çok etkilidir sizi 3 4 günde tedavi eder öteki doktorların sürekli yazdığı bu kwelleda ise kullanıp memnun kalanda var ama memnun kalmayanlar bu kür eczanelerin yaptığı bu özel krem sayesinde tedavi oluyordu doktora gidin bilgi alın sonra tedaviye başlayın uyuz bir salgına sebep olabilecek kadar tehlikeli bir hastalık tır bu süre zarfında imkanınız var ise toplu taşıma kullanmayın insanlara bulaştırmamaya dikkat edin evet kötü bir hastalık ama tedavisi var hocam stres etmeyin doktordan bilgi alın geçmiş olsun