RadloF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba
yemeksepeti restoran panelinde bölgelerin fiyatlarının oldugu bir kısım var yogunluk durumlarında bu fiyatları değiştirmek zaman kaybı oluyor
forumdan bir arkadaşa bunu 1 2 tıklama ile halledebileceğim java programı yazdırmıştım kullanışlıda fakat ben bunu web tabanlı hale getirmek istiyorum
yani hostinge atıcam dosyları k.adı şifre ile giriş yapıcam hangi şubemde ne yapmak istiyosam onu yapıcam
yani
1. şubede tüm fiyatları 2 katı yap dedğimde bunu yapmasını istiyorum kısaca
ve yapılan her bir işlemde whasappta bir grup kurayım oraya bildiri atsın örnek 1. şubede limitler 2 katı yapıldı bilginize gibi otomatik mesajlar

ticaret puanı benden düşük olanlara önce iş sonra ödeme şeklinde benden yüksek olanlara ödeme direk yaparım.

bütçeniz nedir. gibi soru soracak olanlar hiç yazmasın şu fiyata yaparım şu kadar zamanda teslim ederim yeterli.
Eğer Yemeksepeti tarafından API temin ederseniz bu iş yapılabilir. En son ilgili firma API dökümanlarını güncelliyordu önceden dışarıya temin etmiyorlardı anlaşmalı firmalara API desteği veriyorlardı şimdi halka arz etmişler herkes istediği gibi entegrasyon sağlayabiliyor. Lakin restoran menülerine henüz erişim yapamıyordunuz son durum nedir bilemiyorum. Bu konu hakkında ilgili firmadan detaylı bilgi alırsanız ve sonrasında bizimle iletişime geçerseniz üzerine konuşup size süre ve fiyat konusunda dönüş yapabiliriz.