Tüm sürücülerimi driver booster pro sürümü ile güncelliyorum.
Bilgisayarımda harman kardon ses sistemi ve Logitech g935 eşzamanlı olarak kullanmaktayım. Oyun için logitech geçiyorum diğer bir deyişle.
Ses ile alakalı teorinizi belki oyun başlarında bu olayın hiç yaşanmaması ile çürütebiliriz ne dersiniz?
Bakış açınız başka bir yönden olması harika, teşekkür ederim
Aslinda sesle beraber takilma gerceklestigi icin bir surucu sorunundan bahsettim. Bunun illa ses karti surucusunden oldugunu soylemedim.
driver booster pro iyi bir arac degil.
Evet guncelliyor ama bazen hatalar oluyor. Uyumsuz guncellemeler yapiyor.
Nasil anlatabilirim bir deneyim. Mesela ses karti anakart ustunde ise genelde driverleri Anakartin resmi sitesi uzerinden guncellemek onemli. Bende bir surucu vardi Windows update veya Driver boost ile guncellendiginde seste sorun yasiyordum. Farkli bir surucunun hatali guncellenmesinden kaynakli olabilir. Driver Boost kullandiginizi soyledikten sonra bu dusuncemde daha bir emin oldum.
Reddit'te bir arastirma yaparsaniz Driver Boost ile cok sorun yasayan var. Bir inceleyin.
Ben su sekilde yol aliyorum. Pc yeniden kurduktan sonra zaten Windows update ses karti ve bircok surucuyu guncelliyor. Ektra bir ses karti kullaniyorum. sound blasterx g6 bunun uygulamasini yukuyorum. Tum wifi ethernet vs guncellemeleri zaten intel driver assitanta dusuyor. Ekran kartini guncelleiyorum sadece. Guncellerkende Driver uninstaller 3d guru ile tamamen driveri silip o sekilde guncelliyorum. Bilgidiniz gibi anakart icinde guncellenmesi gereken bazi suruculer var bunlara hic bulasmiyorum. Driver boost tum herseyi guncelledigi icin soruna sebep olmus olabilir. BAska bir modele ait yongaseyti ile ilgili bir guncelleme yapomis olabilir.
Asla Driver boost kullanmayin derim.
Umarim yardimci olabilmisimdir format atin dedim sekilde ilerleyin sorun cozulecektir.