DropOcean kullanabilirsiniz nginx gibi servisler ile. Hangisi projeniz için daha az maaliyet ve daha iyi optimizasyon sunuyorsa onu seçin. Ben genelde dropocean'ı beğendiğimden onu kullanıyorum.
DigitalOcean'da App Platfrom var. Çok kolay bir şekilde Django uygulamanı deploy edip kullanabilirsin. PostgreSQL ya da SQLite database'i de yönetebiliyorsun. Ayrıca DigitalOcean'ın dökümanları da oldukça detaylı ve iyi.
Cok tesekkur ederim.
Amazon Elastic Beanstalk veya Render.com uzerinden projeyi yayinlamak cok kolay ama bir makina kiralayip AWS EC2 veya DigitalOcean gibi firmalardan projeyi yayinlamak bir tik zor.
Gordugum kadariyla egitmenim S3 ve Postgrsql (AMAZON RDS) ozellikle Amazon uzerinden kullaniyor. Projeyi Amazon EC2 uzerinden yayinladigimizxda ssl icin birde Cloudfront kullanmak gerekiyor. En ufak bir peroje yayinlamanin maliyetini merak ediyorum. Yanlis hatirlamiyorsam S3 statik dosyalar icin 15 dolar aylik maliyet cikmisti sadece.
Neden bu 2 servisi s3 ve postgresql icin AmazonRDS siddetle kullaniyor bilmiyorum.
Digitalocean dokumantasyonunu gordum.
https://www.digitalocean.com/communi...corn-on-ubuntu
Bir ara bakacagim.
Su an Django egitimlerine devam ediyorum.
Insan sirf su deploy videolarini gorse Django'yu birakir heralde.
Destekleriniz icin tesekkur ederim.