Kokpit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aradığım kişilerden birisiniz. Açıkçası çok büyük bir ilde yaşamıyorum. Bulunduğum şehirde AVM'lerden başka çok aktivite olmadığı için çok fazla beklentim yok. Bulunduğum şehirde deniz de yok. İşimiz sanal olduğu için işimi götürmüş olacağım. Sadece ilkokula giden çocuklar var, onları da bahçeşehir koleji falan düşünüyorum veya devlet okulu da olabilir.

Tabi hayat kalitesi nasıl olur, yaşam nasıldır yaşayanlardan duymak istiyorum.
Benim bi 10 yıl oldu ama insanların çoğu biraz geri kafalı açıkçası. Evler istanbuldaki kadar kaliteli değil onu baştan söyleyeyim büyük çoğunluğu eski evlerden binalardan oluşuyor. Doğalgaz yoktu en son sanıyorum hala yok. Yazın çekilmez bi sıcak ve nem oluyor. Kuşadasında bol bol denize girebilirsin evet ama daha başka bir şey de yapamazsın bunun bilincinde ol he şu yanı güzel olur izmir 1 saat muğla 2 saat. Sıkıldığında İzmir'e gidebilirsin. Muğlaya gidebilirsin. Konum olarak güzel yerde. Açıkçası bende Aydın merkeze taşınmayı düşünüyorum son zamanlarda. (tamamen konumdan dolayı) ama bu yaz istanbul ile aydın sıcağını kıyaslayınca bi düşünme aşamasına geçtim