Ultigvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz benim dediğimi yapın. Benim dosyam ağır ceza mahkemesine gitti ondan sonra ağır ceza mahkemesi benim alanım değil diyerek asliye ceza mahkemesine gönderdi. Burada firma kurmanız ve fatura kesmeniz hakimin kararı için elzem. Çünkü kestiğiniz tüm faturaları hakime ibraz ediyorsunuz ve hakim bunu göz önünde tutuyor. Örneğin ben ukash satarken ayda nereden baksanız 600-700 fatura kesiyordum o kadar satış oluyordu ve avukat direk hakime şunu dedi '' efendim müvekkilimin faturaları ve aylık cirosu ortada bahse konu işleme tenezzül etmeyeceği açık o nedenle beraatini istiyoruz'' dedi hakimin ilk söylediği zaten beraat vereceğim dedi ve öyle oldu. Yani kestiğiniz faturalar ve yaptığınız işleri hakime sunarsanız hakim gözünde olumlu kanaat oluşur.

*********** kolay kolay numara yaz dediğinde sizinle işlem yapmayacaktır. İşlem yapacaksa kendi numarasını yazmaz gönderteceği adamın numarasını yazdırır. Onuda aradığınızda zaten varsa bir sorun ortaya çıkar. Ben mesela birini aradım öyle adam tokattaymış ben telefon için gönderdim dedi o parayı bende hemen kodları dolandırıcıya vermeden parayı iade ettim adama.
Aynen öyle hocam son cümleleriniz gibi yapacağım.
Müşteriyi ararım atıyorum fiziksel ürün ise, kargo müşteriye ulaşıp müşteriden arama ile onay aldıtkan sonra kriptoyu göndereceğim.
Ha kolay kolay kimse işlem yapmaza gelirsek, işlem yapıp bu şekilde mağduriyet yaşatmalarındansa, hiç işlem yapmamak daha mantıklı.
1 haftada 5 bin kazandım derken - 20 binlik olduk.
*********** arkadaşlar da bunu güzel kullandı, yarın da avukatla zaten dosyayı açacağım muhtemelen. Binance hesabına bloke koydurdum kişinin bakalım neler olacak.