WebMasterMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Savcı laf olsun diye faturan vergin diye sorar belki ama bu onunla ilgili bir dava değil, dava konusu d””” , vergi değil. O ticaret bakanlığının bileceği iş, siz gidin direk ticaret yaptım, sonra başkası geldi parasını istedi iade ettim ama mağdur oldum. Diyeceksiniz. Bakın konu para değil. Mağdur olan kişi suç duyurusunda bulunsa sizin başınız ağrır, siz mağdurum diye ilk giden olursanız, siz hiç hariç herkesin başı ağrır. Siz önce davranın… avukat ile giderseniz daha iyi olur
Yarın gidiyorum zaten bakalım avukatım ne diyecek konuya

NOT : Kripto bozumlarında " İban to kripto " kötü niyeti önlemek maksadı ile işlem sıralaması aşağıda belirtilmiştir. Aksi durumlar söz konusu olduğu taktirde asla bozum yapılmayacaktır.

1 - Banka havalesinde müşteriniz/ürün sattığınız kişi açıklamaya kendi numarasını yazacaktır

2 - Tarafımızca hangi ürünün satıldığı, ürünün teslim edilip edilmediği sorulacaktır.

3 - Ürün teslim edilmedi ve ya kargo sürecinde ise kargo teslim edilene kadar para tarafımızca muhafaza edilecektir. Ürün teslim onayı sonrasında 4. aşamaya geçilecektir.
3 - Ürün teslim edildi onayını o kişiden alırsak, kripto tarafımızca bozulacak ve alıcıya dilediği borsa hesabına ve ya cüzdana gönderilecektir.

İban to Kripto işlemlerinde kötüye kullanımı önlemek amacıyla, hem alıcıya hem satıcıya güven köprüsü olma niyetindeyiz. Bu nedenle işlemlerde kesinlikle istisna yapılmayacaktır.

konuma artık böyle bir ibare ekledim. Sanırım bu şekilde hiç bir taraf artık mağdur olmayacaktır.