WebMasterMarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dava devam, ülkemizde yargı organı tüm sanıklara ufakta olda bir ceza verip adaleti sağladığını inandırmaktadır. Suçluyu bulmak değil, sanıkları cezalandırmak malasef.
Elden alınan borç yazdırmayın, neyse onu yazdırın, para haksız kazançtan geliyorsa, “ee siz bunlara para vermişsiniz borç fln??” Diye sorsalar nasıl cevap vereceksiniz? Ticareti en iyi şekilde kısa öz neyse açıklamaya yazdırın.
Bu işi yasal olarak yapan döviz bürosunun başına böyle bir olay gelmiş, duyduğum kadarıyla “bir şekilde kapattık” denildi ve kendini kurtarmış. Sizin ankaradan dayınız varsa bilemem ama bozum işleri şakaya gelmez.
bu sektörde uzman olmuş, “kesinlikle uzman” bir avukatla görüşün. Yasal haklarınızı öğrenim ve bu durumları yaşamamız için ne gibi yollar almanız gerektiğini öğrenin. Bu iş aslında web siteden yapılsa, müşteri IP’sinden direk savcıya iletir kendinizi haklarınız ama Takipsiz IP ise ozaman yine savcı size okları çevirir.
avukatla görüşüp adım at.
Açıklamaya telefon ekletip müşteriyi aramak ve ondan onay almak mantıklı olacaktır. Tam aracı işi aslında. Zaten bizde aracıyız.

Müşteri parayı bana gönderir
Kripto bozan şahıs müşteri ye ürünü gönderir
Ben müşteriden onay alırım
Kriptoyu bozan müşteriye kriptoyu gönderirim

Bu şekilde olursa sanırım herhangi bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Netice de ürün teslim edilmiş olacak ve para benim aracılığım ile iki taraf için de güvende kalmış olacak