Peki hocam şunu sorayım, bu bozum işlemlerinde bir site açsam ve kripto satımı yaptığımı göstersem bir de e-ticaret şirketi kursam, örnek veriyorum bozumu ben %10 komisyon ile yapıyorum.
Adam 15000 lira bozdurcak diyelim. Web sitesinden 15.000 liralık Tronx ürününü satın aldı, akabinde bende gerekli miktar kadar tronx hesabına gönderdim diyelim. Bir nitekim döviz bürosu gibi. Ve bu kişiye de fatura kestim.
Ama adam çalıntı kart ile alışveriş yapmış misal veriyorum, ve ya havale geçerken kripto satın alındı yazmış ne bileyim yani bir mantığı bir yolu olur mu bu şekilde?
Yoksa " borç ödemesi yapıldı " yazılması yeterli kalıyor mu mahkemede sonuç ne oldu davanızda?
kendi numarasını yazar, sanki müşteriymiş gibi konuşur hocam benle
Dava devam, ülkemizde yargı organı tüm sanıklara ufakta olda bir ceza verip adaleti sağladığını inandırmaktadır. Suçluyu bulmak değil, sanıkları cezalandırmak malasef.
Elden alınan borç yazdırmayın, neyse onu yazdırın, para haksız kazançtan geliyorsa, ee siz bunlara para vermişsiniz borç fln?? Diye sorsalar nasıl cevap vereceksiniz? Ticareti en iyi şekilde kısa öz neyse açıklamaya yazdırın.
Bu işi yasal olarak yapan döviz bürosunun başına böyle bir olay gelmiş, duyduğum kadarıyla bir şekilde kapattık denildi ve kendini kurtarmış. Sizin ankaradan dayınız varsa bilemem ama bozum işleri şakaya gelmez.
bu sektörde uzman olmuş, kesinlikle uzman bir avukatla görüşün. Yasal haklarınızı öğrenim ve bu durumları yaşamamız için ne gibi yollar almanız gerektiğini öğrenin. Bu iş aslında web siteden yapılsa, müşteri IPsinden direk savcıya iletir kendinizi haklarınız ama Takipsiz IP ise ozaman yine savcı size okları çevirir.
avukatla görüşüp adım at.