Herkese hayırlı geceler. Yıllarca Öğrenci Kürsüsü isimli sosyal medya platformumuzda çabaladık, etkinlikler yaptık, kitaplar dağıttık. Burada sponsor olan dostlarımız oldu, onlarla yine çikolatalar dağıtıp üniversite sınavlarında önce biz arkadaşlarımıza moral vermeye çalıştık.
Bugün fark ettim ki bunları yaparken R10 platformumuzdaki öğrenci arkadaşlarımıza çekiliş düzenlememişiz. Nasipse kitap çekilişi adına da ilk konumuzu açmış olalım. 🙂
Bu sene yeniden hazırlanacağım diyen veya ilk kez üniversite sınavına girecek olan
5 kardeşime aşağıdaki kitaplardan göndereceğim.
1- Matematik TYT Soru Bankası
2-Kimya TYT Soru Bankası
3- Kimya AYT Soru Bankası
4- Fizik TYT Denemeleri (30 Deneme)
5- Matematik 10 Deneme
Herhangi bir şartımız yok. Tek isteğim gerçekten çalışacak olan, öğrenci kardeşlerimin katılması. Katılıyorum diyerek katılabilirsiniz.
- Çekilişimiz 07.08.2024 tarihine kadar sürecek.
- Kazanan kardeşimizi 08.08.2024te en geç açıklayacağım. Katılım çok olursa kitap sayısını da artırabiliriz.
Gönül isterdi ki katılan herkese 1 kitap gönderelim ama özellikle artan kargo maliyetleri maalesef kitap ücreti kadar külfiyat oluyor ve bu beni üzüyor
Kazanan arkadaş İstanbulda olursa kargo parası yerine ekstra bir kitap daha hediye ederek elden de teslim edebilirim. Maksat kargoya değil bir kitaba daha, başarmak isteyen kardeşlerimize nasip olsun, sizler de daha çok çalışın.
Başarılar arkadaşlar. 💐
ÇEKİLİŞİMİZ Sonuçlanmıştır! 😊🙏🏻
Sonuçlar:
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/4O3T7H9e1723065383
Kazanan arkadaşlarımızın en geç 24 saat içerisinde dönüş yapmasını rica ediyoruz. Keyfi olarak denemek isteyen ve kazanan varsa baska arkadaslarımıza kitap ulastırabileceğimizi, bir baska kardeslerine de kitap verebileceklerini hatırlatalım. 💐
Gerçekten çalışacak olan ve ihtiyaç duyan birine gitsin.
Kazananlar
1.
@bilgicinitr;
2.
@BilgeTicaret;
3.
@TFTF1D;
4. Misafir;
5.
@eyupyx;