İnsanların Canvaya karşı olmasının sebebi şu; grafik tasarımcıyım diye geçinip sadece canvada hazır şablonu düzenleyip üzerinde hiç bir dokunuş yapmayan bir sürü adam var. Hal böyle olunca çoğunluk karşı çıkıyor, forumda 40-50 liraya satılan hesaplar mevcut, sitesinde 100 liraya proya kolayca ulaşabiliyorsun, şablonda yazı değiştiren grafik tasarımcı oluyor... Hazır şablonu bilgisayar kullanabilen herkes düzenleyebilir diye düşünüyorum, mesele ne kadar yaratıcılığın kullanıldığı. Karşı çıkılmasının sebebi piyasada hazır şablonu yaratıcılık kullanılmadan düzenlenmesidir.
Kimse 100 liraya satılan lisans ile 2 renk birazda fontla oynanmış bir tasarıma para vermek istemez. Hazır şablona bende ulaşabiliyorum yaratıcılık koyulmayacaksa niye üstüne fazladan para vereyim... Bu hizmeti almakta ki amaç yaratıcılığın, yeteneğin.
Yaratıcılığını ekleyebiliyorsan gayet mükemmel bir program, kullanılmasında bir sakınca yok.
Ek olarak bütçe de önemli tabi ki, hem ucuz olsun hem mükemmel olsun

öyle bir dünya da yok... İşi verende yapanda hakkaniyetli olmalı işin özü bu.
Aynen öyle hocam katılıyorum dediklerinize. Ben 400 lira aldığım bir post için 10.000 liralık program lisansı alacaksam ne gerek var, zaten istenilen çıkartılıyor, müşteri işin sonunda memnun ayrılıyor.
Evet dediğiniz gibi o dandik tasarımcıyım diye gezenler illaki var forumda. Denk geliyorum adamlar senden önce bir tasarımcıya verdim yaptım dediğini paintle yapmış sanki bir tuhaf. Katman ayırmayı bilmiyorlar daha, şeffaflık yok gölge yok yansıma yok.
Yani iş yetenekte bitiyor. Programda değil. Ama eminim ki o iş veren kesmin canvaya garezi var.
Tecrübem de oldu, adam kanva istemiyorum demiş, canvada yaptım gittim inadına tasarımı aldım işi logosunu neyse, iş tesliminde verdim hocam aşırı güzel olmuş mükemmel ellerine sağlık diye övgüler iletirken canvada yaptığımı söyledim.
Yani olaya karşı tepkileri maks bu oluyor. Dediğiniz kitle yüzünden programın adı kötüleşti
**Yemeğin tadı güzelse, tencere de mi yapılmış tava da mı yapılmış bakmazsın, buna da bakmayın lütfen arkadaşlar. Sizin istediğiniz sonuç çıkıyor mu çıkmıyor mu buna bakmanız yeterli