ahmetoyuncu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım iyice kendini geliştirdi yt açığını buldu çokta güzel kazanıyor hatta ömür boyu emekli oldu bile şimdi sizlere sormak istedim?

Ama lütfen sadece yt işleriyle ilgilenenler konuyu cevaplarsa sevinirim tşk ederim.

Yt açığını bende biliyorum benim bildiğimi onlarda biliyor ama halen ben denemiş değilim inş ALLAH izin verirse yakın zamanda testlerim devam ediyor denicem.

Globalde ayda minimum 10 ve ortalama 15 milyon bazen 20 milyon global yt izlenmeleri var Sizce yt neden bunun farkında değil

Yada işi yapan abiler anladı Burdan selam olsun çekirdekten yetişiyoruz bizde

Şimdi tahminimce ayda 5 milyon kazanıyormudur? Hiç araç gereçlerden kanal linkini sorgulayıp bakmadım.

Bu arada kanal pk açık ve halen mis gibi kazanıyorlar sektörü sahiplenmişler ben de öylece içim içimi yiyor tabiri caizse şuanlık hayatımı düzene kurmaya çalışıyorum.
Bana dicekler neye sen girmiyon madem biliyon işte öyle olmuyor bilmediğiniz aslında belkide birçok şey var yakında bende giricem inş

Konu uzun geldiyse rahatsız olduysanız özür dilerim ama şimdi bir bakim arkadaşım ne video atmış mı diye global gene 2 milyon izlenme almış

Kesinlikle shorts değil shorts uzun yatay video

Yani kısaca sorum şu minimum minicik 10 milyon global izlenme alıyor diyelim aylık ne kadar kazanıyordur? Sektör özel söylersem ayıp olur bana 3 ay önce sen girme boşver o sektör bitti ekmek yok dediler e bakiyorum madem bitti bu ne izlenmeler ? E bende az çok bilgiye sahibim walla yine sizlere içimi dökmek istedim ve dedim bakim acaba iyi kazanıyormu ? Merak değil yt ilgilenen illa vardir onların yorumu önemli 🙂

Sonuna kadar okuyup önemsediysen tşk ederim.
Mücadeleye devam 🙂
10 milyon için ne kadar kazanıyorlar diye mi merak ettiniz?
Hem taktiği biliyorum diyorsunuz hemde denemiyorsunuz. Taktikler kısa sürelidir o yüzden zamanında kullanmanız lazım. Sonrasında ağlarsınız