Hepinize merhabalar değerli dostlarım, Size ve değerli icra avukat veya memurlarına sorum olucak. Bugün saat 14.40 civarlarında abimin icralık olan banka borcundan dolayı kapımıza icra memurları geldi! Sebebi ise abimle biz aynı binada yaşamak üzere iki ev farklı konumda, ancak memurlar abimin evde olmadığını söyleyip. Ailemle yaşadığım eve normalde 250.000TL'lik civarlarında olan borcu 500.000TL olduğunu belirttiler. Fakat bu olay icra dosyası olduktan 18 gün sonra gelmesi benim tufahıma geldi.
Bundan sonra haftaya pazartesi (günü tam hatırlamıyorum) evinize gelip haciz işlemlerini başlatacağız ve evinizde ki eşyalar alınacaktır denildi. Bende alamazsınız bana bu evden eşya alınma yasasını gösteren bir kanun gösterim dedim.
Avukat; Alabiliyoruz dedi, polislerle gelip eşyaları alacağız dedi. Ancak abimin üstüne ne bir taşıt ne de ev bulunmakta, yani hiç bir şey bulunmuyor üstüne. Abimin oturduğu evde annemin evi fakat abim kendi ailesi ile yaşıyor.
Şimdi size bir sorum olacak; Abimin üstüne hiçbir şey bulunmuyorken, nasıl bir şey alabilecek ve evdeki eşyaları benim bildiğim alamıyorlar. Ayrıca abim kendi avukatını aradı ve burada 500.000TL'lik borç gözükmüyor, 250.000TL'lik borç ve 50.000TL'lik avukat ücreti gözüküyor. Size nasıl bunu söyleyebilir ve icra dosyasından 18 gün sonra nasıl gelebiliyor böyle bir şey olamaz dedi!
Beni bilgilendirirseniz gerçekten memnun olurum, avukat ve icra memurlarına şimdiden teşekkür ederim