KOCABAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz de bir alemsiniz. Madem ki her şey bu kadar iyi, insanlar neden randevu alamıyor? Ben bir endoskopi ve kolonoskopi yaptıracaktım. Doktora görünüp randevu alabilmek için akla karayı seçtim. Sonucunda ne oldu? 1 sene sonrasına gün verdiler. Yahu midemin ağrısından duramıyorum, bir sene nasıl bekleyeyim? Mecbur gidip özel hastanede yaptırdım. Daha ne diye SGK'ya para ödüyorum ben? Eskiden kuyruklarda bekleyen işini görüp gidiyordu. Şimdi kuyruklarda beklemeyip işimizi tümden göremiyoruz. Evet, güzel her şey.
Hocam özel hastaneye 10 günde 200k para verdim eşim için daha 1 ay olmadı ne anlatıyorsun ?
Özel hastane eşime tek kalp kapakçığı ameliyatı dedi.
Siyami ersek hastanesine sevk istemesek neler olacaktı tahmin bile edilemez.
Siyami ersek hastanesine geldik çift kalp kapakçığı ameliyatı ritim bozukluğu aurt damar ve kapakçık değişikliği.

Ve biz bunların hepsini 0 TL verdik.
Yaklaşık 20 günde taburcu oduk hamdolsun ALLAHA.

Ben hayatımda hastane yüzü görmedim çok şükür ama şunu anladım
Acil bir rahatsızlığın var ise ACİL bölümünden giriş yapıp yatış verdirteceksin.
He sen şimdi bunlar 1 yıl sonraya gün verdiler dedin ya.

Bak sana şunuda açıkliyim bizzat gözlerim ile gördüm.
Kaldığımız devlet hastanesı 19 kat her odada çift hasta var ve her hastayı 1 hafta içerisinde iyi edip taburcu etmek istiyorlar.
Neden biliyormusun ?

Her sabah 07:00'da doktorlar ameliyata giriyor hastanede kaç doktor olduğunu siz hesaplayın 1-2-3 gün yoğun bakımda hastaları tutup sonra odalara gönderiyorlar
Ve bu standart haftanın 5 günü böyle geçiyor
İçin iç yüzünü insanlar görmediği için ulan diyorlar nasıl bir iştir ki 1 yıl sonraya gün verdiler
Emin ol bizden sizden daha kötüleri var.

Allah şifa versin
Devlet hastanesi iyidir.