Proje Talebi: Eğitim Platformu Scripti

Merhabalar,
Elimde bir Fransızca eğitim platformu projesi için genel hatlarıyla hazırlanmış bir brief bulunmakta. Müşterimin projesinde ihtiyaç duyduğum özellikleri ve fonksiyonları detaylı bir şekilde açıklamak istiyorum. Ayrıca, Codecanyon'dan benzer bir script bulup veya elinizde ki scriptler üzerinden düzenle yapılabileceğini de belirtmek istiyorum.

Proje Detayları:

Ana Sayfa:
  • Anasayfa düzeni ve tasarımı, kullanıcıları etkileyici ve bilgilendirici olmalı.
Eğitim Paketi:
  • Tek bir eğitim paketi sunulacak. Bu paketi satın alan herkes A1 seviyesinden başlayacak ve C1 seviyesine kadar devam edecek.
Eğitim İçeriği:
  • Dinamik Eğitim: Eğitim videolarından ziyade, ekrana görseller gelecek ve eş zamanlı olarak ses kaydı oynayacak. Bu eğitim sunu formatında olacak. (Sanki beyaz tahtada eğitmen ders anlatıyor gibi bir hava yaratılması isteniyor.)
  • Ders Araları: Ders aralarında ara sınavlar olacak. Ara sınavlarda soru havuzu ayarlanacak ve havuzdan sorular rastgele kullanıcıya sunulacak. Kullanıcı bir soruyu yanıtladığında derse devam edebilecek veya isteği halinde refresh butonuna tıklayarak havuzdan yeni bir soru getirtebilecek.
  • Duruma göre ekrana gelen iconlara tıklandığında bir ses kaydı çalıştırılabilecek. (Örneğin ekranda radyo var üstüne tıkladığında radyonun daha önce kaydedilmiş fransızca ses kaydı oynatılacak.)
Sınav ve Değerlendirme:
  • Genel sınavlar, seviyeler arası geçişlerde yapılacak ve kullanıcıların ilerlemeleri izlenecek.
Ek Özellikler:
  • Üyelik Sistemi: Üyelik sistemi bulunmalı ve üyelik ücreti X TL olacak.
  • Ödeme Sistemleri: İyzico veya Paytr entegrasyonu ile ödeme alınacak.
  • Bildirimler: Kullanıcılara Netgsm ile SMS bildirimleri gönderilecek.
  • E-posta Gönderimi: Phpmailer entegrasyonu ile kullanıcılarla e-posta yoluyla iletişim kurulacak.
  • Kullanıcı Takibi: Kullanıcıların ilerlemelerini ve aktivitelerini takip eden bir sistem bulunacak.
Benzer Firmalar:
  • Teachable ve Vedubox gibi benzer platformlardan ilham alınabilir ve bu platformların özellikleri referans olarak kullanılabilir.
Sistemde Sql injection veya xss gibi basit güvenlik açıklarının da olmaması özellikle belirtilmiştir.
Proje ile ilgili detay talebinizi ve tekliflerinizi bekliyorum. İlgilenen arkadaşlar PM atabilir veya konu altına yorum bırakabilirler. Proje müşterimin projesi olduğundan beni mahçup etmeyecek arkadaşların yazmasını istiyorum sadece.
Teşekkürler!