Uygulama adı : Sadece Ciddi Alıcıya ( Görselleri oldukça detaylı paylaştım. ) Uygulama linki : Sadece Ciddi Alıcıya ( Görselleri oldukça detaylı paylaştım. ) Yayınlanma zamanı : 2024 - Mayıs Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Uygulama içi satın alma Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Premium, Jeton İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 250 / 0 İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Organik + Reklam Günlük aktif kullanıcı sayısı : Şuan Sıfır Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : kaynak kodu yok Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi : Sunucu var , alıcıya devredilir. 3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Hayır Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Yok Geliştirici hesabı dahil mi? : hayır / Test gereksinimi olan hesaptır istenilirse satılabilir. Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Hayır Uygulama satış fiyatı : 20.000 14.000 TL
Uygulama tarafımca forumda bir arkadaşa yaptırılmıştır. Admin Panelli ve gayet kullanışlı dikkat çekici özellikleri vardır. Yayınlandığında ilk hafta 300 tl'lik bir reklam çıktım mesajlara dahi düzgün bakıp cevaplayamadım ona rağmen 220 tl gibi bir kazanç oldu.
Fiyatta pazarlığım yoktur.
Ek bir bilgi , ben paytr hesabım olmadığı için yazılımcı arkadaşa kredi kartı ile ödeme alma özelliğini aktif ettirmedim. Alacak arkadaşı yazılımcı ile tanıştırırım bu konuda çalışma yapabilirsiniz. Yazılımcının yoğunluğunu bilmediğim için destek vermesi konusunda hiç bir garanti vermiyorum .
Admin Panel Görselleri ;
Fiyatlar Panelden Basitçe Düzenlenebilir ;
Bildirim Gönderme Özelliği sorunsuz çalışmaktadır.
Uygulamanın basit ayarları tek sayfa üzerinden yapılmaktadır ;
Chat Ekranı ;
Sistem Mesajı özelliği çok kullanışlı , numara paylaşan yada instafram hesabını paylaşan kullanıcılara sistem mesajı göndererek yasak olduğunu bildiriyorum ve numara paylaşma konusunda ısrarcı olmuyorlar.
Uygulama Görselleri ;
Görseldeki isimler ve fotoğraflar bot olduğu için tam olarak kapatmadım .