Geçen kadın sürücü yol ayrımında sağdan gidecekti kırmızı ışıkta önündekiler durunca kaldırımdan çıkıp devam etmeye çalıştı. Bunlar normal kırmızı ışıkta bilmiyorlar.
Yani birşey diyemiyorum
Gerçekten de hiç durma zahmeti vermiyorlar yol kimin olursa olsun gerekirse ezer ama yine de yol vermezler 😅
Giderken bi kırmayı düşünmedim değil ama kadın çok delidoluydu yanına bile yaklaşmadım çok üstüme kırıyordu direkt.
Motorluların neredeyse %99 u trafik kurallarına uymuyor. O yüzden kadın sürücülerden önce motorlu sürücülere bir önlem alınmalı. Takip etmek, ayna almak, plaka katlamak falan bunlar nasıl çirkin nasıl maganda hareketler. Karşında ki bir kere kadın.
Hocam 1. sözünüze birşey diyemiyorum trafik polisleri onun için var cezasını keser. 2- olarak haklı olabilirsiniz çoğu motorcu cok bilinçsiz sürüyor daha sıkı bir eğitim olabilir. 3- konudada belirttiğim gibi yanlış bir hareket bir adranelinle gelen insan canına kastedilmesini yediremiyor ve üstüne küfür yemesini. Katlanır plakamın olma sebebi şuan sahip olduğum motor ehliyeti kullandığım motoru yetmiyor diye buda bir benim yanlışım 3. olarak karşımdaki kim olursa olsun hocam benim canıma kasdeden isterse erkek isterse kadın olsun üstüne bana hakaret etme cürretini kim veriyor? ben maganda olabilirim ayna düşüncemden ama bu kadın birilerinin canına kasteden bir maganda bana göre 3. konuda baya haksızsınız benim görüşümce. düşünceniz için teşekkürler
12 yılık ehliyetim var 3 kere kazaya karıştım üçünde de karşı taraf kadındı ve %100 kusurlu çıktı ilk kazamı ehliyet sınavında yapmıştım ben sınavı geçmiştim bana çarpan kız kalmıştı ağlamıştı
ehliyet olayı baya bi trajikomikmiş hocam

bende şuana kadar en çok kadınlarla sıkıntıya giriyorum herhalde dikkatli olmakta fayda var.