elyesaayse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi hocam gerçekten kötü bir deneyim olmuş siiz için.
Ancak bir kadın sürücü olarak, tüm kadınların böyle olmadığını söylemek isterim. Bence o kadın biraz kendini bilmez, kural tanımaz narsist tiplerden olabilir.
İnsanlar bu şekilde olunca kadın ya da erkek, evde ya da trafikte fark etmiyor. Yapacağını yapıyor.
Bende uzun zamandır araç kullanırım ama çok temkinli bir biçimde. Hatta çocuklarım derki: Seninle arabadayken daha huzurlu hissediyoruz derler.
Kadın olduğuna bakmayın karakter yoksunu birine denk gelmişsiniz bana göre.
çoğu fikrinize katılıyorum hocam kadınların hepsi evet cidden öyle değil ışıkta durunca yol veren muhabbet eden kadınlar vs de var motorcu görünce yol verende var çoğu acemi oluyor ama ilk defa böylesine ağzı bozuk birine denk geldim. görüşünüz için teşekkür ederim

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl motorcuların hepsi mi böyle sağdan soldan önüme geçiyolar kurallara uymuyolar.
Doğru söylüyorsunuz hocam ben o toplara girmiyorum pek ama çoğu motorcu öyle boyutlarının avantajlarını kullanmak istiyor. Hele kuryeler araba sürücüleri için daha kabus motorcularinda artist olanı var 2 gün önce emniyet şeridinden giderken bile on kaldırıp son sürat gidiyorlar bende motorcu olarak doğru bulmuyorum çoğunluğu dediğiniz gibi öyle ama

kSalih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trafik tıkanmışken lastiğini kesip kaçsaydınız keşke ayna kırmak fayda etmiyor
hocam arkamda sivil varmış ya plakayıda gördüler yakarlardı beni 🥲 Allah'tan kirmamisim sonrada bulamadım zaten takip edincede