DomainBRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka gibi sorular elbise ustunden kir düşüyor assagiya diye muebbet yerler kardeşim nere basvurursan başvur hiç bir sonuç çıkmaz en fazla belediye gelir uyarır oda amcanizla kötü olmanıza sebebiyet verir amcaniza düzgün bir dille yukardan pislik bizim balkona düşüyor biraz dikkkatli olur musun diye uyar eğer hala aynı devam ediyorsa katlancan yapicak bişi yok yani evi satip gitmeden bu sorunun ikinizin arasında buyutulecekte bir şey değil pimpirikli olmayın bu kadar

Ses için geçerli değil söylediklerim onun için uyarman gerekir çocuklar çok ses yapıyor diye.
SARI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sana tek çareyi söyleyim,evi sat ) bir de amcanmış..ben de 1 ay önce sattım,polis çağırdık,şikayetçi olduk kavga ettik ama çare yok.hiçbir yasal hakkın yok,çok araştırdım..boşu boşuna sinirleneceksin,sağlığın bozulacak..
en son birbirimize gireceğiz yani ama aile apartmanı hocam bu sonuç olarak. Burda diğerleri kendi kardeşini de atamaz ne bileyim polis falan ne yapabilir ki yani. Karşı binaya ip kamera çekip sürekli kayıt alıp atmak istiyorum amcama ama yine karısına söz geçiremediği sürece GG