Selamun aleyküm, kumar oynayanlar yapmayın, dün gece çok borcundan ötürü tanıdığım bir arkadaş hayatına son verdi
Makinaya karşı oynuyorsunuz, ailenizi, hayatınızı maffetmeyin, ahlı para hiç kimseye yaramaz, ben bırakalı 1 sene oldu, inanın pantolon alamıyordum. Pantolon, bende maddi imankansızlıklar yüzünden baslamıstım 2-3 sene oynadım, elde var 0 dı, bıraktım borçları ödedim
1 sene de kendimi topladım, üstelik oynamaması gereken birisi benim evde 3 kişiye bakıyorum, okuyan kardeşime, anneme, hasta babama, 25 yaşındayım eğer bırakmasaydım benim sonumda öyleydi, bırakın abi bırakın insan oldugunuzu anlarsınız, ben sadece size tavsiye vermek istedim, ne eviniz ne işiniz ne barkınız kalır, bırakmak için ilk adım borçları unutun, borcu kabullenin ödeyin, numaranızı değiştirin, mesaj gelmesin o pislik sitelerden, maaş alıyorsanız elden almaya bakın ailenize teslim edin, ya da ailenizden birisine otomatik EFT yapın yatar yatmaz ona düssün para, bolca Allah'a dua edin, eğer inanıyorsanız namaz kılın, söylediklerim sadece tavsiye bir kardeşiniz olarak
Bir hayatınız var o hayatı , pislik insanlara meze yapmayın🥲 15 senedir tanıdıgım adamın hayatına son vermesini duyunca bende üzüldüm, o yüzden bunları yazdım
İşiniz gücünüz rast gelsin