Agresif olan kimse yok arkadaş eski üye diye istediğine istediğini söyleyebileceğini zannediyor. Sen sokakta misket oynarken ben buradaydım falan fistan

Az bile söylemiş. Öyle tepki verilirse öyle de etki olur. Bana biri ukala ukala onu dese daha fazlasını söylerdim..
Herkes de herşeye çacık olmasın bir zahmet adam haklı. Kraldan çok kralcılığın anlamı yok .Yönetim varken burda ergen ergen sırf yalakalık için saçma sapan yorum yapmışlar adama.
Adam birşey dememiş niye bunun için kurumsal olmam gerekiyor profilim gayet uygun demiş ama yönetime yalakalık yapacam diye saçmalamışlar.
Kuralı ben geçerli bir sebep yoksa doğru bulmadım mesela. Geçerli sebep varsa eğer diyecek birşey yok. Neden öyle kural olduğunu biz bilemeyiz yönetim bilir sonuçta.
Şu linç kültüründen forumun bir kurtulması lazım .
İnsanlar derdini anlatayamayacak mı ? Ha kişi bunu konu açmak yerine yetkililere sorsa daha uygun olurdu ama bu sırf bunun için de linç etmeye gerek yok .
Konu sahibini de tanımam etmem.
Açtığı konu başlığı yanlış-konu açmak yerine yönetime sorması daha mantıklı ama sırf derdini yanlış tam anlatamadı diye hemen maşallah linç etmeye kalmışlar.