15+ yıllık üyeyim kurumsal üyeliğin olmazsa play konsol hesabı satamazsın diyerek konum siliniyor. R10 yönetimi eski üyelerine hiç saygı duymuyor mu?
@Coşkun Çetin; etiket için üzgünüm ilk defa sizi etiketliyorum.
Pek çok kuralı doğru buluyorum. Ancak böyle bir kuralı ilk defa duydum. Gerçekten satmak için kurumsal şartı var ise ben şahsen yanlış buldum. Sonuçta bu platform her üyenin eşit olması ile övünüyor. Bu pek eşitliğe uymuyor. Ayrıca satış için kurumsal şartı var ise alıcıların dolandırılmama garantisi de olması lazım o zaman.
Ayrıca şuna da değinmek istiyorum, bir platform yalnızca boş boş överek, körü körüne savunarak ilerlemez. Bunun için bu platformda kimseye plaket verilmiyor yani bilginiz olsun. Böyle bir durumu bence Coşkun Bey'de istemez, çünkü bunun zerre kadar yararı olmaz. Konu sahibi A diyor bazıları B diyor. Hiç eleştirilmesin mi? Hiç tartışılmasın mı? Kusursuz mu? Kim hatasız ki? Adam alt tarafı sitem etmiş yahu. Sırf yaranmak için, yok konu açtığınıza şükredin bilmem ne. Böyle övüp övüp başına gelen ilk sıkıntıda R10'a saydıranları, düşman olanları çok gördük geçeceksin o işi. Seviyeli olduğu sürece hem Coşkun Bey hem de moderatörler her konuya/mesaja açık.
Bugün işi iyi olup cebi 3-5 para görenler, kurumsal vb. alıp beyinlerindeki "Empati" duygusunda "Delete" tuşuna basmasın. Hayatın ne getireceği belli olmaz.