Token cikarmak kolay ben birkac kez cikartmistim.
Su an bilgin varsa, 0.8 BNB solana aginda bir token cikarabilirsin. Minimum maliyet bu.
Tabi likid havuzu ne kadar buyukse o kadar iyi. Bu likid havuz dusuk olunca token alim satislarinda fiyatta cok dalgalanma oluyor.
Likid havuzunu yuksek tutacam, coini populer birmarkette listeleyecegim dersen 2500-3000 dolari gozden cikarmak gerek.
Tokenin %10'nu kendine ayiriyorsun. Token tutarsa cok iyi para kaldiriliyor. Bu isler icin hersey top seviyede olmayacaksa okadar buyuk paralara gerek yok. Pinksale'de listeleyebilirsin, sosyal medya etkilesimi olmasi gerekiyor, reddit vs, ayni zamanda internet sitesi olmali Telegram grubu vs.
Meme token dedigimiz tokenlerin bir zorlugu yok yani.
Hami coin diye Youtube'de arastirma yap, bir Youteber vardi coinlele ilgili kanali vardi. Hami coin diye bir coin cikarmisti cok saglam para kaldirdi.
Dipnot bu islemleri hazir gerceklestiren 3. part siteler var. Kod vs ugramsiyorsun. Tokeni cikartiyorsun mint yani arz arttimayi kilitliyorsun (sonradan coin uretimi arttirilamiyor) revoke freeze authority denilen bir olay var (token dondurmayi engelleme) likid havuzuna para yukleyip likiq havuzunu kilitliyorsun ki; o likid havuzundan parani tekrar ceke_memen gerekiyor. Bu onemli cunku insanlar artik bazi seyleri kavradilar, coinin likiq havuzu kilitli degilse sen o likiq havuzuna attigin parayi geri cekebiliyorsun haliyle token patliyor ve coini alanlar zarar ediyor, bu sebeple token alacaklar once likiq kilitlimi degilmi ona bakarlar. Yani o parayi kilitliyorsun ve unutuyorsun, Bir miktar token yakman gerekiyor Vs vs.. BUnun zamanlamasi cok onemli.
Bunlar hep otomasyon 3. part sitelerle yapiliyor lakin islem sirasinda hata yasanlari okudum adamalarin 2-3 bin dolari gitmisti. Bu isi gercekten bilen denemeler yapmis neyin en oldugunu bilen biriyle yapman gerekiyor.
Arastirin ogrenin basarirsiniz. Ozellikle yabanci kaynaklari takip edin.
Bol sans.